Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Betong, Brannsikring, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp, Varmepumpe, Ventilasjon i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4292 Siste år
3019 Siste 3 mnd
220 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalentreprise Idrettshall Lunde barneskole

Registrert Dato: Fredag 14. Desember 2018

Det skal etableres ny idrettshall og et nytt uteområde for Lunde barneskole, i den forbindelse skal gammel bygningsmasse rives og deponeres.
Idrettshallen skal oppføres i massivtre og har en størrelse på ca. 2700m2. I dette prosjektet skal det søkes tippemidler for spilleflaten i idrettshallen og det 150m2 store aktivitetsrommet, byggherren ønsker derfor at entreprenøren gjør seg kjent med kravene fra Kulturdepartementet.
Det er også utarbeidet en landskapsplan med tilhørende beskrivelse som legges til grunn for opparbeidelse av uteområde.
Prosjektet har iverksatt en reguleringsprosess som er i ferd med å ferdigstilles, reguleringsplanen blir godkjent før oppstart på totalentreprisen.
Entreprenøren skal innsende rammesøknad områende etter kontraktsinngåelse.
Samtidig med dette prosjektet vil det bli gjennomført et annet byggeprosjekt på Lunde barneskole, Det fredede S-bygget skal renoveres og istandsettes. Dette prosjektet ligger også ute på Doffin/TendSign med referansenummer 18/15. Entreprenøren i dette prosjektet må derfor beregne litt tid til koordineringsmøte da anleggsområdene ligger helt inntil hverandre. Byggherren anskaffer en byggeleder for begge prosjektene.


Referansenummer:  18/20