Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Totalentreprise Måndalen skule

Nye måndalen skule er basert på prefabrikkerte, stående betongelementer. Byggemetoden er effektiv og rasjonell. Betongfasaden males i en hvit farge for å gi bygget et stilrent og moderne uttrykk, samtidig som tyngden og soliditeten i materialet beholdes.
Horisontale vindusbånd binder bygningen sammen og definerer de to etasjene. båndenes kledning mellom vinduene består av plater med trestruktur, rødt og grønt. Vindusåpningene er i nesten hele elementets bredde, som gir godt med lys inn i bygget. Vinduskarmene har en dyp, grå farge og glatt finish som bidrar til et rent uttrykk.
Sammensetningen av de ulike platekledningene er en tydelig kontrast til den hvitmalte betongen, med material- og fargeassosiasjoner til skog, låver og dyrket mark.
sørøst-fasaden dekoreres med en abstrakt utsmykning bestående av den samme røde og grønne platekledningen. Innenfor det stramme uttrykket gir platekledningen varme og lekenhet til skolebygningen.
Inngangspartiene har et formspråk som bryter med den rektangulære hovedformen både i form og materialitet. De ulike skrå vinklene spiller på landskapet rundt med steile fjellvegger og utsiktsplatåer. Den valgte materialiteten gir lune inngangs- og oppholdsoner, samtidig som uisolerte uteboder integreres i konstruksjonen.
Det store fellesrommet og amfiet inne er byggets hjerte og har en stor glassvegg som gir mye naturlig lys og bringer uteområdet inn i fellesarealene. Glasspartiet rammes inn av en trestruktur som strekker seg over to etasjer og blir fasadens hovedelement.
på taket anlegges en konstruksjon som skjuler det tekniske rommet, som er plassert på taket for frigjøre areal på uteområdet og inne i bygningen. Konstruksjonen er formet som et skulpturelt naturlandskap som ligger i byggets lengderetning og er inntrukket fra vegglivet.
De ulike inngangspartiene, innrammingene og teknisk rom bidrar til at bygningen oppleves forskjellig fra ulike vinkler, med varierende vinkler og skyggevirkninger og silhuett.
Anbud id:
665039
  • Sted:
    Rauma
  • Registrert:
    Mandag 24. August 2020