Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Totalentreprise massivtre til Kongsvinger brannstasjon for Kongsvinger kommune

Ny brannstasjon skal utformes og utstyres slik at den tilfredsstiller de behov som et moderne brannvesen har for arealer og beredskap for å yte førsteinnsats ved ulike typer uforutsette hendelser i kommunen (nærområdet). Brannvesen har i dag betydelige oppgaver ut over å slukke brann, herunder utrykning på trafikkulykker, hjertestanser og andre helseoppdrag, overflateberedskap og beredskap mot kjemikalieulykker. i tillegg skal de være klare til å hjelpe Politiet med plivo og andre akutte oppdrag.
Hovedmateriale i ny brannstasjon skal være tre, og råbygget skal hovedsakelig oppføres i massivtre og limtre med noen innslag av stålbjelker/-søyler. Alle dekker og tak skal ha bærende flate av massivtreelementer. De fleste yttervegger og en del innervegger skal utføres i massivtre.
Denne anskaffelsen gjelder entreprise B203 Massivtre, utformet som totalentreprise. Entreprisen omfatter komplett råbygg over plate på mark utført av massivtre, limtre og stålkonstruksjoner, samt vegger og dekker i massivtre i det omfang det fremkommer av tegninger og modeller i dette konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
682059
  • Sted:
    Kongsvinger
  • Registrert:
    Mandag 16. November 2020

Lignende oppdrag i Innlandet

4 anbud