Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Totalentreprise: Norsenga Terminal, nytt lagerbygg

Sør for Kongsvinger jernbanestasjon skal det etableres en ny lagerhall med grunnflate ca. 500m2 til bruk for Jernbaneverket Bane Økb. Tomta vil få adkomst fra Schusslersvei. Lageret skal brukes til lagring av jernbaneteknisk materiell for feilretting, vedlikehold og fornyelse. Det er lagt opp til en standardisering av bygget for å oppnå en rasjonell og økonomiske produksjon, tilrettelagt for prefabrikasjon av bygget. Bygget oppføres i rammeverk/bæring av stål. Ytterveggene skal bestå av korrugerte stålplater. i byggets vestre gavl skal det etableres mesanin og oppvarmet lager / kontor. Denne delen skal isoleres i henhold til gjeldende krav og forskrifter. Resten av bygget skal være uisolert. Taket utføres som saltak med 14° takvinkel, og med overflate av korrugerte stålplater.
Den uisolerte delen av lagerhallen vil bli innredet med pallereoler, og flytting av materiell vil foregå med truck. Varebil og hjullaster skal kunne kjøres inn for lossing. Den oppvarmede lagerdelen skal brukes til lagring av batterier og elektroniske komponenter. Her vil det også være et kontorhjørne til sporadisk bruk for lager- og driftspersonell. Mesaninen vil bli plassert over den oppvarmede lagerdelen og vil inngå i den uisolerte delen av lagerhallen.
Utearealet og rampen vil benyttes til lossing av materiell fra lastebil, eller skinnegående materiell i nærmeste spor. Utearealet vil også bli benyttet til lagring av utemateriell som f. Eks. Skinner og sviller.
Se konkurransegrunnlaget for mer informasjon.
Anbud id:
235424
  • Sted:
    Kongsvinger
  • Registrert:
    Fredag 8. Februar 2013

Lignende oppdrag i Innlandet

5 anbud