Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Totalentreprise ny SFO Aure kommune

Aure kommune skal gjennomføre tilbygg til Aure barneskole på sør-østre hjørne av barneskolen mot tomter for utleieboliger for etablering av ny sfo. Det gamle sfo-bygget skal rives i en senere entreprise.
Tilbygget skal benyttes til nye lokaler for sfo, og utgjør en grunnflate på ca. 160 m2. Bygget vil bli oppført i enten en eller to etasjer. Det er mest sannsynlig at bygget oppføres i 2 etasjer for å gi plass for teknisk rom i 2. Etasje. Alternativt kan det plasseres bygningsdel for teknisk rom på taket av en-etasjes bygning. Oppføring av andre etasje skal medtatt som opsjon.
Bygget blir liggende i 8 meter avstand fra leilighetsbyggene på eiendommen gid 32/1/107 mot øst. Dette er minimum avstand mellom disse bygninger med ulike bruksformål iht. Byggeteknisk forskrift sine krav mot brannspredning mellom byggverk uten at det gjennomføres spesielle sikringstiltak. Byggherre ønsker å beholde denne avstanden også med hensyn til kjøreadkomst til det leilighetsbygget som ligger nærmest.
Under utgraving av byggegrop og inntil terrenget tilbakefylles mot tilbygget, må det gjøres nødvendig sikring av grunnen mot setninger foran og under utleieboligene. Rambøll as vil gjennomføre grunnundersøkelser i juni måned med rapport i august måned. Denne rapporten ettersendes, slik at tilbyder kan tilpasse løsninger i forhold til kartlagte grunnforhold.
Det er etablert en drens- og luftekanal langs ringmur på byggets østre langvegg. Ved oppføring av tilbygget skal nødvendig lufting av krypkjeller eksisterende skolebygg sikres, samt at funksjonen til den gjenværende kanalen opprettholdes.
Etter flytting av sfo vil dagens sfo-bygg bli revet, og terrenget vil bli tilpasset/senket i forholdet til området rundt.
Utvendige fasadematerialer er beskrevet på fasadetegninger. Det skal benyttes vedlikeholdsvennlige og robuste materialer (kledning/ vinduer/ dører etc.).
Lekeapparat ved eksisterende sfo som kommer i konflikt med anleggsområdet og/ eller adkomst til anleggsplassen, skal flyttes til ny anvist plassering.
Det skal monteres nytt ventilasjonsanlegg for tilbygget. Oppvarmingssystem skal være vannbåren varme. Tilknytning til eksisterende stigeledning i barneskolen fra fyrkjel. Det etableres ny underfordeling elektro. Tekniske anlegg skal integreres i kommunens sd-anlegg.
Tilkobling brannalarmanlegg til eksisterende system. Utvidelse ikt system
Byggearbeidene skal planlegges og gjennomføres slik at skolen kan driftes mest mulig normalt under byggeperioden. Det må påregnes tilstrekkelig rigg og drift mht. Tilpasning av dette.
Totalentreprenør skal før anbudslevering gjøre seg kjent på bygget for å vurdere arbeidsomfang og løsninger. Det må påregnes at tegninger av eksisterende bygg og tekniske anlegg ikke er korrekte og komplette. Vedlagte tegninger har begrenset kvalitet, «Originaltegninger» kan sees i kommunens fdv-permer.
Tiltaket er godkjent med rammetillatelse der tilbyder overtar rollen som ansvarlig søker fra og med første igangsettingstillatelse.
Anbud id:
476496
  • Sted:
    Aure
  • Registrert:
    Mandag 10. Juli 2017