Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Snekker, Transport i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2809 Siste år
1376 Siste 3 mnd
161 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalentreprise ny veranda

Registrert Dato: Tirsdag 06. August 2019

Jobben inkluderer fjerning av eksisterende veranda og etablering av ny og større veranda. Ny veranda har breddeutvidelse på 1, 5 m.
Eksisterende verandadekke består av Leca-elementer med påstøp. Underliggende vegger er av lecablokker, hvorav en langvegg må fjernes og reetableres. Kortvegg i bakkant må utvides. Verandaen er fundamentert på spengstein over fjell. Ved utvidelse av bunnplaten skal også eksisterende bunnplate gis en armert påstøp for å få et kontinuerlig dekke med fall.
I korte trekk ønskes følgende utført: - Riving og bortkjøring av eksisterende konstruksjon. I hovedsak 30 m2 dekke, ca. 8 m Lecavegg med høyde 2, 5 m og rekkverk.
- Nødvendig grunnarbeid for fundamentering og reetablering av terreng. - Etablering av utvidet bunnplate, og påstøp (på minimum 7 cm) på eksisterende bunnplate. Det skal etableres tilstrekkelig fall mot front. Dekket skal tåle at arealet benyttes til parkering. Dersom det ansees hensiktsmessig kan eksisterende bunnplate fjernes og erstattes av en ny.
- Etablere nødvendig vegger i betong eller mur. ca. 10 m.
- To vinduer i langvegg med plastkarmer. Topphengslet. Størrelse ca. 1100x600
- Etablere dekke for veranda i betong. Spennvidde 5, 3 m og belastning 5 kN/m2 karakteristisk last. Dekket kan utføres i plasstøpt betong eller plattendekker med hel påstøp. Dekke skal ha tilstrekkelig fall ut fra huset og skal utføres med utstikk og dryppkant. - Dekket utformes for å tåle spenn i tverretning ut til underliggende søyler, og erstatter derved eksisterende underliggende stålbjelker.
- Etablere rekkverk på ny veranda, samt tilgrensende veranda i front av huset. Totalt ca. 24 m. Rekkverk med stående spiler type RKC Linnestad, eller tilsvarende utsende. - Utvide snuplass i forkant av veranda. Omfang avklares på befaring. - Tilbakefylling av masser iht. Dagens terreng.
- Opsjon: Bytte rekkverk på lufteveranda i 2 etasje til samme type rekkverk som etableres i plan 1. Arbeidet ønskes fortrinnsvis utført i 2019. Jobben utføres etter gjeldene regelverk og løsninger vist i byggforskserien benyttes. Beskrivelsen og tegninger er begrenset, det forutsettes at entreprenør inkluderer alle nødvendige arbeider i tilbudet på bakgrunn av befaring. Huseier kan bistå med styrkeberegning av dekkekonstruksjonen dersom dette er ønskelig. Vedlagt ligger bilder av eksisterende situasjon og skisser av ønsket løsning.