Entreprenør, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

12761 Siste år
10184 Siste 3 mnd
406 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalentreprise, rehabilitering av kjøkken og våtrom, tømrerarbeider for ny trapp og terrasse

Registrert Dato: Onsdag 30. Mars 2011

Eierseksjon i 4-mannsbolig.

1: Rehabilitering av bad (4 kvm) og kjøkken (9 kvm), eventuelt med flytting av vegger for å utvide rommene. Samarbeid med interiørarkitekt for å vurdere planløsning og utforming kan være fordelaktig. Røropplegget kan trolig gjenbrukes, men for øvrig må våtrommet totalrenoveres.

2: Bygging av trapp
Vi ønsker å få bygd en innvendig trapp ned til kjelleren slik at vi får bedre tilgang. Arbeidet omfatter hulltaking og stabilisering av etasjeskiller, med påfølgende montering av trapp.

3: Riving og nyetablering av terrasse/vinterhage
Vi har en vinterhage som samtidig fungerer som terrasse for leiligheten over. Utenfor vår vinterhage har vi en åpen terrasse. Det er flere konstruksjonssvakheter i dagens terrasse og vi har behov for å fjerne denne og bygge den opp på ny. Den må gjenoppbygges nokså nær slik den er slik at vi ikke endrer fasaden.

4: I forlengelsen av terrassearbeidene kan det være interessant å grave opp rundt grunnmur for å montere varmeisolasjon og ny drenering. Antall løpemeter er ca 20 m, anslått dybde er ca 1,5 m. I sammenheng med slike arbeider kan det bli nødvendig å fjerne og senere reetablere fundament for terrasse/vinterhage.

For oppgave 1 vil det være nødvendig at entreprenør kan utforme og stå ansvarlig for søknad for våtromsarbeider til kommunen.

Tilsvarende kan også oppgave 2, 3 og 4 kreve søknad og ansvarsrett til kommunen. Oppdragstaker må kunne vurdere dette. Oppgave 2 og 4 er allerede detaljprosjektert av arkitekt, mens oppgave 3 kan kreve nye arbeidstegninger.

Oppdraget omfatter arbeider fra både tømrer, rørlegger, elektriker og graveentreprenør, og det kan også være nødvendig å involgere arkitekt, interiørarkitekt og blikkenslager. Vi kunne ideelt ønsket oss en totalentreprise og at entreprenør tar oppgaven som byggherre og eventuelt kan koordinere med underleverandører.