Entreprenør, Maler, Murer, Snekker i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

991 Siste år
301 Siste 3 mnd
105 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalentreprise - skomvær fyrstasjon - renovering av bygning

Registrert Dato: Fredag 03. Juli 2009

Fredningsvedtaket innebærer at det legges strenge føringer for gjennomføring av rehabilitering av bygningene. Det er imidlertid åpnet for vedlikehold og istandsetting når tradisjonelle materialer og metoder tilpasset bygningenes egenart brukes og man tar hensyn til de opprinnelige bygningstekniske løsninger.
I medhold til forskriftens § 4 pkt. 8 og 9 er det gjort et generelt unntak for vedlikehold av eksisterende bygninger samt drift av Kystverkets anlegg og ferdsel i forbindelse med dette arbeidet. Forskriften som gjelder for Røstøyane landskapsvernområde vil ikke være til hinder for å gjennomføre den planlagte rehabiliteringen av bygningene på Skomvær fyrstasjon.
?Alle partier i begge bygninger med synlige og alvorlige fuktskader kan tas under behandling så snart man har mulighet for det:
?Alle skadede overflater må rives.
?Materialene bør brennes på øya, og ikke bringes til land.
?Alle trekonstruksjoner som bjelkelag, veggstendere o.l. som bare er skadet av muggsopp i overflaten, kan høvles av 1 mm med maskinhøvel.
?Der hvor også råtesopp har angrepet må skadet parti fjernes helt med sikkerhetsmargin på 30- 50 cm til frisk virke.
I forbindelse med rehabiliteringen må entreprenøren sette inn separat strømaggregat slik at man ikke overbelaster strømaggregatet til fyret. Et slik aggregat må ha tilstrekkelig kapasitet til å levere strøm til drift av de maskiner som ønskes benyttet i forbindelse med rehabiliteringen, samt lys og eventuell oppvarming av bygningene som rehabiliteres.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere