Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Totalentreprise Tilbygg og rehabilitering Brandsøy skule og barnehage

Skuledelen skal tilbyggast og ombyggast til ein fullverdig todelt skule, og barnehagedelen skal ombyggast til to fullverdige avdelingar.
i samråd med brukarane er det skissert eit ønskeleg romprogram for ei funksjonell løysing, og dessutan sett på mogeleg strukturløysing for tiltaket. Tilbydar kan ta utgangspunkt i det skisserte romprogrammet og denne strukturen, eller løyse behovet for oppgradering av skule/barnehage med eiga løysing av funksjonar og design som stettar krava til todelt skule og barnehage med to avdelingar. Dersom tilbydar vel å løyse utbygginga med utgangspunkt i byggherren sine skisser, skal likevel alt ansvar for prosjektering og gjennomføring ligge på totalentreprenøren. Det blir invitert til å levere tilbod på komplett oppdrag for alle arbeida.
Byggeplassen ligg midt i en skulegard som er i drift. Det er også gymnastikksal og i umiddelbar nærhet, samt kjøkken og forsamlingsrom som vert bruk av bygda på kveldstid.
Prosjektet skal leverast komplett i henhald til vedlagte ytelsespesifikasjoner. Det skal leverast med komplett fdv dokumentasjon (inkludert branndokumentasjon) samt nødvendig opplæring av driftspersonell. Prøvedrift i 6 mnd skal utøvast av totalentreprenøren.
Leverandøren har alt ansvar for at alle krav i lover og forskrifter og lokale bestemmelser vert tilfredsstilt, - inkludert folkehelsekrav.
Det vert halde tilbodssynfaring 07. 08. 2018 kl. 13. 00. Frammøte på parkeringsplassen på Brandsøy skule.
Anbud id:
535488
  • Sted:
    Kinn
  • Registrert:
    Fredag 13. Juli 2018