Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Utleie, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

«Totalentreprise tilbygg - ombygging Batnfjord skole»

Gjemnes kommune skal gjennomføre ombygging av og tilbygg til midtfløy ved Batnfjord skole. i tillegg skal det foretas rehabilitering av yttervegg i Landskapsfløy og avdeling for ett undervisningsrom.
Midtfløyen består av 2 etasjer. i 1. Etasje er det i dag garderobe, toaletter, tekniske rom, undervisningsrom, grupperom og lager. 2. Etasje er kontoravdeling for undervisningspersonale. Rom for ventilasjonsanlegg for Midtfløy er plasseret på tak Midtfløy.
Det planlegges ombygginger i begge etasjer i Midtfløy. Ombyggingsareal i 1. Etasje utgjør 300 m2, i 2. Etasje 330 m2. Eksisterende Midtfløy er oppført hovedsakelig i betong i bærende konstruksjon og sekundærkonstruksjon. Noen vegger består av trekonstruksjon og stålsøyler. Ombyggingsarbeidene omfatter alle fag; bygningsmessig, elektro, ikt, vvs, va. Det skal monteres heis (løfteplattform) i tilknytning til trapperom.
Nord for Midtfløy skal det oppføres tilbygg i 2 etasjer for nye undervisningsrom, adkomst, utvidelse kontoravdeling og trapperom. Gulvnivå for tilbygget blir noe høyere enn i det eksisterende Mellombygget. Nytt areal i 1. Etasje utgjør 260 m2 samt overbygg inngangsparti 80 m2. Nytt areal i 2. Etasje utgjør 200 m2.
Eksisterende brannseksjoneringsvegg mellom Midtfløy og Nordfløy skal bestå, og oppgraderes til forskriftsmessig seksjoneringsvegg REI90 i forbindelse med ombyggingen. Seksjoneringen berører både skillevegg, tak og konstruksjoner i innerhjørner.
i landskapsfløy skal vegg mot vest og delvis mot øst rehabiliteres, og det skal monteres skillevegg innvendig for ett undervisningsrom.
Traforom (nettstasjon) som ligger inntil Midtfløyen skal flyttes til utenfor skolebygget, trafobygg skal rives.
Utvendig skal det oppføres et mindre bygg for uteleker og sykkelparkering, samt avfallsbod.
vvs og elektrotekniske anlegg skal i all hovedsak fornyes i eksisterende bygning og tilbygg i Midtfløy.
Byggearbeidene skal planlegges og gjennomføres slik at skolen kan driftes mest mulig normalt under byggeperioden. Tilbyderne skal ta i pris etablering av midlertidige løsninger for skole. Det må påregnes tilstrekkelig rigg og drift mht. Tilpasning av dette.
Anbud id:
478782
  • Sted:
    Gjemnes
  • Registrert:
    Onsdag 26. Juli 2017