Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Totalentreprrise styrt boring i nannestad kommune

Øvre Romerike Innkjøpssamarbeid innbyr til konkurranse om styrt boring i Nannestad kommune. Prosjektet skal utføres som en totalentreprise i henhold til ns 3431. Prosjektet er et rent boreprosjekt, men i et område med mye infrastruktur og bebyggelse som gjør at entreprenør må sørge for å kvalitetssikre alle operasjoner før igangsettelse. Innmåling av kabler, ledninger og kummer er helt nødvendig. Entreprenør får på eget initiativ vurdere hvilken grad av grunn undersøkelser som er nødvendig for å sikre prosessen. Entreprenør vil ha rollen som Ansvarlig søker for prosjektet.
Nannestad kommune vil etter anvisning fra entreprenør foreta de nødvendige graveoperasjoner så som bore grop, innføringsgrop, hindringer etc. Det må derfor samarbeides tett mellom entreprenør og kommune slik at groper og annet blir i henhold til entreprenørens behov.
Nannestad kommune vil selv stå for nødvendige rørlegger operasjoner som påkobling av spillvannsledning på nett, avkobling og midlertidig omlegging i boregrop området.
Nannestad kommune vil sørge for sikring og sperring utover det som boreentreprenør ansvarer for å sikre eget rigg område. Bore entreprenør vil være ansvarlig hms koordinator.
i standsetting av hager, veier og plasser vil bli foretatt av Nannestad kommune.
Anbud id:
98258
  • Sted:
    Nannestad
  • Registrert:
    Fredag 28. Mai 2010

Lignende oppdrag i Østfold

2 anbud