Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Gulv, Maler, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7743 Siste år
2581 Siste 3 mnd
597 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totaloppussing leil. 62kvm

Registrert Dato: Fredag 05. Februar 2010

Ønsker å totaloppusse en 3-roms leil. i Oslo. Ønsker pris på tre alternativer og uten materialer. Ønsker også tilbud på oppsett med downlights. Hvis det er mulig at jeg kjøper materialer selv hadde det vært fint.

Alt.1
- Rive fliser på gulv + halv vegg på bad. Totalrenovere bad med støping+membran+bytte sluk+flislegging+innbygd toalett+varmekabler i gulv+det som må gjøres ved oppussing av bad. Montere baderomsmøbler. Badet er 2*1,5m.
- Legge opp varmekabler + flislegging på gulv i kjøkken og gang (2,8*1,7m). Samme fliser i begge rom. Udnerlag er vinyl.

Alt. 2:
- Alt. 1 må utføres
I tillegg utføres
- Montere kjøkken med hvitevarer. Riving av det gamle kjøkkenet kan jeg gjøre selv. Kjøkkenet er 3,15*2,9. Det kommer skap på en helvegg (2,9m) og på halv vegg (3,15/2). Montere kjøleskap med vanntilførsel på motsatt vegg av vask.

Alt. 3:
- Alt. 2 utføres
I tillegg utføres
- Fjerning av gammel tapet i begge soverommene, stue, gang og kjøkken. Flekksparkling, ev. helsparkling. Sette opp enten miljøstrie eller veggfornyer. Male. Det blir en lys farge (nesten hvitt).

Det er også ønskelig med et tilbud på oppsett med downlights i kasser rundt taket i soverommene+gang+kjøkken+stue. Senke tak og sette inn downlights i bad.