Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Maler, Murer, Rørlegger, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4861 Siste år
1258 Siste 3 mnd
478 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrehabilitering av bad fra 1994

Registrert Dato: Mandag 31. August 2009

Ønsker fastpristilbud fra leverandør som kan ta på seg ansvaret for hele oppdraget med å rehabilitere badet, dvs en totalentreprenør. Jobben må skje i tidsrommet 2. oktober 2009 til november, med ferdigstillelse senest 19. november 2009. Eneboligen er bygget i 1994, uten kjeller, på støpt plate, badet er i første etasje, det vi selvsagt bli mulig å se badet før man kommer med bindende pristilbud.

Oppdraget går på å rive eksisterende innredning/ veggbelegg, pigge opp gulv, flytte på avløp, soilrør og vannrør, lage nytt opplegg til vaskemaskin. Nytt flislagt bad med innbygget badekar, innbygget vegghengt toalett, installasjon av belysning og vifte for avtrekk, maling av tak og vindu. Kan sende bilde av eksisterende baderom, målsatt skisse og en tegning fra en baderomsdesigner (som vil bli litt modifisert mhp et par ting). Kommer tilbake med nøyaktige skisser før oppdraget settes i gang.

Bare interessert i "godkjent bedrift" som bygger i henhold til Byggebransjens våtromsnorm (BVN). Ønsker 3 referanser fra tilsvarende oppdrag.