Elektriker, Flislegger, Murer, Rørlegger, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2025 Siste år
707 Siste 3 mnd
148 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrehabilitering av kjøkken og bad

Registrert Dato: Fredag 22. Mars 2013

- Ønsker tilbud fra totalentreprenør (byggmester) for full oppussing av kjøkken og bad i en leilighet i tomannsbolig, Byåsen (Trondheim).
- Involverer elektriker, rørlegger og murer / flislegger, i tillegg til byggmester / snekker som også koordinerer de andre håndverkerne til jobben.
- Vi ønsker anbud på hele jobben inkl. Alle byggevarer / materialer, men unntatt kostnad for kjøkkeninnredning og flis (kjøpes inn av kunde). Det kan være aktuellt at kunde står for riving av eksisterende flis etc. Selv. Vi ønsker derfor anbudspris både med og uten riving.
- Bad ligger i 2. Etasje rett over kjøkken (1. Etasje). Derfor aktuellt å se rehabiliteringen av begge rom i sammenheng.
- Vann / avløpspunkter planlagt omtrent på samme sted i rommene som i dag. Men pga. Tidligere lekkasje fra bad til kjøkken vil det være aktuellt å inspektere og evt. Bytte noe av avløpsopplegg på bad. Det kan også være aktuellt å forsterke bærekonstruksjoner under bad, da vi mistenker at lekkasjen kan skyldes setninger pga underdimensjonering av fundament for golvstøp i bad i 2- etasje.
- Bygningen er fra 1956, men bad og kjøkken ble pusset opp i 1997.
- Kjøkken er planlagt med noe endret romlsøning. Bl. A. Stenge en døråpning, åpne opp mot stue. (Vil involvere å legge inn en ekstra limtrebjelke for bæring i åpning mot stue, arkitekt er konsultert. )
- Ta kontakt for avtale av befaring snarest mulig. Nærmere informasjon om oppdraget gis på befaring.
- Ønsket byggeperiode: Mellom 6. Mai og 15. Juni 2013. Andre perioder kan evt. Diskuteres.