Entreprenør, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1831 Siste år
615 Siste 3 mnd
137 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrehabilitering og rørfornying av 8 bad, samt rørfornying av 10 kj

Registrert Dato: Fredag 19. April 2013

Totalentreprise på rørfornying og baderomsrehabilitering av baderom.

Anbudets oppdrag
Oppdraget gjelder rehabilitering av soilrør, skifte av tilførselsrør for kaldt og varmt vann, fornying av bunnledninger, samt rehabilitering av åtte bad. Oppdraget tildeles en totalentreprenør.

Vålerenggata er en syv etasjers blokk, oppført i 1953. Etasjene består av kjeller, fem etasjer med to leiligheter i hver etasje, og et kaldloft. Etasjeskiller og bærende vegger er støpt, og ikke-bærende vegger av tegl

Leilighetene er identisk oppbygd, så rørstammene på kjøkken går samlet og rett i alle etasjer. På bad går ikke vann- og soilrør samlet, men går rett igjennom alle etasjer, med unntak av kjeller til første etasje, der de har et bend i etasjeskillet.

Rørfornyingen på kjøkkenene gjelder samtlige ti leiligheter. Kjøkkenene skal tilbakeføres til original standard etter utført rørarbeid.
Rørfornyingen og rehabiliteringen gjelder åtte bad, da denne jobben har blitt utført på to bad ganske nylig.

I forbindelse med rørfornyingen skal åtte bad totalrehabiliteres.
Rehabiliteringen omfatter:
Demontering av alt utstyr på bad både sanitær og elektro.
Veggoverflatene fjernes og gulvet pigges bort ned til opprinnelig fallstøp.
Nytt sluk som er egnet for gulvmembranen som leveres.
Elektriske varmekabler.
Flislagte gulv og vegger
Nedsenket isolert og malt gipshimling, med minimum kobling for en lampe.
Nytt sparklet og malt listverk på baderomssiden av døren.
Vegghengt toalett, samt isolert innkassing av rør.
Eksisterende utstyr tilbakemontert, forutsatt at utstyret er i god nok teknisk stand og innenfor dagens krav til utstyr, samt at kunde ønsker det.

I tillegg ønskes vedlagt prisliste for ekstra tillegg til hovedleveransen inkludert, valgfrie fliser, spotter i tak, ekstra stikkontakt, opplegg for vaskemaskin, håndkletørrer, og eventuelt andre mulige tilleggsvalg.

Krav til tilbyder
Totalentreprenør har komplett ansvar for utført arbeid og samt levert utstyr. Dette inkluderer byningstekniske, rørtekniske og elektrotekniske arbeider og leveranser, offentlige avgifter og gebyrer samt administrasjon og byggesaksutgifter som er nødvendige for å gjennomføre arbeidet.

Arbeidet forventes utført i henhold til kommunale bestemmelser, norsk lov, norske standarder samt i henhold til byggebransjens våtromsnorm  (BVN).
Anbyderne må gjøre seg kjent med forholdene på byggeplassen. Feiltagelser eller unnlatelser i noen som helst grad mht. Ovennevnte, berettiger ikke entreprenøren til ekstra krav.

Det kreves sentral godkjenning iht. PBL av tilbyder og eventuelle entreprenører på de områder som er nødvendige for å utføre arbeidet.

Tilbyderen skal oppfylle lovbestemte krav innen helse, miljø og sikkerhet.

Valgt entreprenør skal ha ansvarsforsikring og kontraktsforsikring
Krav til anbud
Anbudsfrist: 3. Mai 2013

Lukket anbud

Anbudet skal besvares med oversikt totalpris for oppdraget, samt detaljerte priser for rørfornying bunnledninger, rørfornying bad, rørfornying kjøkken samt totalrehabilitering av badene. Eventuelle underleverandører skal oppføres i svaret.

Referanser fra oppdrag utført med tilsvarende vanskelighetsgrad skal legges ved for hovedentreprenører og eventuelle underentreprenører. Framdriftsplan skal også vedlegges tilbudet.

Vedståelsesfrist for tilbudet er 60 dager.

Eventuelle forbehold skal spesifiseres i anbudsbrevet og skal være gitt i en slik form at deres økonomiske konsekvenser kan vurderes ved anbudsbedømmelsen.

Det blir avholdt tilbudsbefaring ved forespørsel fra tilbyder.
Tildelingskriterier

Tildelingen skal skje på basis av hvilket tilbud som er det mest fordelaktige ut fra:

Vederlag / pris, kvalitet på leveransen, kapasitet / framdrift.