Elektriker, Rørlegger, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3065 Siste år
799 Siste 3 mnd
278 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrenovering av 2 stk bad

Registrert Dato: Mandag 09. Juli 2012

Bad 1: ca. 1, 63 x 1, 90 m skal slåes sammen med 1 rom som er ca. 1, 63 x 0, 98 m hvor det i dag er toalett. Vegg må rives. Toalettet skal stå på samme sted som det gjør i dag, men servanter som står på hvert sitt rom (på veggen som skal rives) må flyttes. Det er i dag dusjuttak på bad 1 som også skal være på samme sted som uttaket er i dag. Det skal legges varmekabler og fliser på gulv. Vi vet ikke ennå hvordan veggene skal være. Ny baderomsinredning med dobbel vask, vegghengt toalett og dusj må settes inn.

Det er i dag enkle plater på veggene i begge rom, gulvene har ikke kabler og kun belegg. Dørene til begge rommene må fjernes og ny dør må settes inn på midten av det nye rommet. Lite vindu på yttervegg må fjernes.

Bad 2: ca. 1, 92 x 2, 86 m. Det er pr dags dato varmekabler i gulv, men disse fungerer ikke optimalt. Det er fliser på gulvet og på 2 av veggene, de andre 2 veggene har plater. Fliser på gulv og vegger må fjernes. Nye varmekabler eller reparasjon av de eksisterende. Nye fliser legges på gulv, usikre på hvordan veggene skal være. Vegghengt toalett og ny dusj må settes inn. Vasken som er der i dag skal benyttes videre. Det må settes inn vifte.

Vi ønsker å komme i kontakt med noen som kan tilby en totalleveranse på rørlegger, elektriker og snekkerarbeidet som skal utføres, som kan komme med forslag til gode løsninger og som kan påbegynne jobben i slutten av august eller begynnelsen av september.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere