Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Gulv, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6530 Siste år
2109 Siste 3 mnd
520 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrenovering av bad og kjøkken

Registrert Dato: Onsdag 09. November 2011

Bad

Dagens romløsning ønsker vi også å gjøre noe med. Vi har bad m / WC, et vaskerom med et lite WC ved siden av samt kjøkken. Vi ønsker å slå sammen dagens bad, det lille WC samt noe av vaskerommet til et stort bad. Den resterende delen av vaskerommet skal bli en kjøkkenbod. Totalt vil nytt bad bli på ca. 7m2. Takhøyde er 2, 45m.

På badet ønsker vi å pigge opp gulvet og legge ny gulvvarme, membran, rør og sluk. Videre ønsker vi å tette det ene avløpet til det ene WC på nåværende bad. Videre må det legges hjelpesluk til dusj og badekar som leder til hovedsluk.

Vi ønsker videre å sette inn badekar, servant m / servantskap, dusj, opplegg for tørketrommel og vaskemaskin på det nye badet.

I taket ønsker vi spotter til belysning. Vi ønsker dimme-funksjon til belysningen.

Det er ventilasjonsopplegg for bad og vaskerom i dag (undertrykksventilasjon). Det må legges nytt opplegg for dette på nytt bad og bod.

Vi ønsker fliser på gulv og vegger på bad.

Vi ønsker vegghengt WC med soft close toalettsete. I forbindelse med innbygging av WC, ønsker vi å lage innebygde hyller over WC.

Vi ønsker «rør-i-rør»-system.

Videre ønsker vi å bytte ut varmtvannsberederen vi har med en ny og større bereder. Vi ønsker en bereder med kapasitet på ca. 200 liter. Vi ønsker denne berederen montert inne i kjøkkenboden.

Vi kjøper gjerne inn baderomsmøbler og utstyr selv.

Vi ønsker å sette inn ny dør til baderommet. I tillegg må en dør (til nåværende vaskerom) tettes.

Kjøkken

Dagens kjøkken har korkfliser. Vi ønsker å fjerne disse og legge ny eikeparkett. Gulvflate er på ca. 7m2.

Vi ønsker å bytte ut dagens kjøkkeninnredning med en ny fra IKEA. Vi vil montere sammen skapstammer og lignende. Selve kjøkkenmontasjen ønskes utfør av fagfolk. Det samme gjelder tilpassing / montering av kjøkkenbenk, vask og induksjonstopp.

Vi må i den forbindelse legge om noe rør for vask og oppvaskmaskin. Videre er det noe elektrisk som må gjøres i form av opplegg for stikkontakter (vanlige og stikk til komfyr, belysning mv. ) Vi ønsker dimme-funksjon for takbelysning.

Vi ønsker å fjerne noe av veggen mellom stue og kjøkken slik at det blir som en slags «bar-løsning».

Til kjøkkenboden ønsker vi å fjerne fliser på vegger og gulv. Vi ønsker å sette opp plater på veggene og legge parkettgulv på gulv.

Vi ønsker å sette inn ny dør mellom kjøkken og bod.

Planlegging / oppmåling av selve kjøkkeninnredningen gjøres ved hjelp av IKEA.

Vi tar gjerne i mot gode forslag og ideer til vårt nye bad og kjøkken. Kom gjerne på befaring.