Flislegger, Gulv, Rørlegger i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

257 Siste år
70 Siste 3 mnd
21 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrenovering av bad på 9m2 i enebolig fra 1960 på tromsøya

Registrert Dato: Tirsdag 18. Desember 2012

Totalrenovering av bad på 9m2 i enebolig fra 1960 på Tromsøya. Det gamle badet er fjernet og badet er klart til rørlegging og murarbeid / flislegging.

Jeg trenger hjelp til følgende Konkrete oppgaver:

Rørlegging:
Legge nytt rør-i-rør system med rørskap og vv-bereder i selve badet. Legge ny vannforsyning og avløp til frittstående toalett, dusj (hjørnedusj med sluk), badekar, servant, vaskemaskin. Montering av toalett, sluk og evt. Annet utstyr.

Baderommet ligger i første etasje og har støpt betonggulv med lett tilengelig krypkjeller (120 cm høy). Forsyningsrørene kan legges i veggene og taket til badetrommet, mens avløpsrørene skal legges direkte gjennom betonggulvet (alle hull må lages) og kobles sammen i krypkjeller.

I tilleg skal det legges ny vannforsyning og byttes gammelt avløp (soilrør) til kjøkken som ligger i andre etasje rett ovenfor baderommet (rørene går fra badet gjennom hull i taket). Det skal også byttes ut vannforsyning og avløp til en toalett i naborommet til badet. På toalettrommet skal det også legges en ny forsyinging og avløp til en servant på skilleveggen til selve baderommet (enkelt reisverk, åpent fra
baderomsside).

Murarbeid / flislegging:
Støpe gulv på montert varmekabel og lage helling til sluket i dusjen, installere membran og legge fliser på 9 m2 gulv og 18 m2 vegger. Veggflisene skal legges på monterte våtromsplater.

Arbeidet skulle begynne rett etter nyttår og gjenommføres i løpet av Januar. Jeg har mulighet til å forberede og støtte arbeidet fulltid i første halvdelen av månaden og på kveldene og helgene etterpå.

Jeg er interessert i å holde prisnivå nede med å gjøre mye selv (er ikke faglært men har heller ikke ti tommeltotter), men jeg er også villig til å betale for pålitelig kvalitetsarbeid fra fagfolk og ønsker dokumentasjon om rør- og membranarbeidet.

Vedlagte bilder viser baderommets tilstand i dag og en skisse av ønsket sluttresultatet.

Håper at denne jobben er av interesse for dere og ser fram til pristilbud. Tar også gjerne kontakt for videre informasjon og evt. Befaring.