Betong, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Gulv, Riving, Rørlegger, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2445 Siste år
692 Siste 3 mnd
215 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrenovering av bad

Registrert Dato: Onsdag 06. Oktober 2010

Vi har et baderom som ble pusset opp i 1982, og det begynner å dra på årene.
Toalett og bad er delt i to rom, og tilsammen er det ca 4 kvm. Vi ønsker å fjerne veggen mellom de to rommene, og fjerne/blende av den ene døren.
Avløpet må flyttes (som pr i dag er midt i rommet) til det ene hjørnet der vi vil ha dusjen, og lage ny helning på gulvet. Legge varmekabler i gulvet, nye strømuttak ved speil og til vaskemaskin/tørketrummel. Vannuttak til vaskemaskin vil vi også ha. Vi må ha en ny varmtvannsbereder som skal plasseres i et skap i kjøkkenet (som ligger vegg i vegg).
Rommet skal flislegges både gulv og vegger, og til dusjen skal det lages to vegger i glassbyggestein. Vi ønsker også å sjekke muligheten for å senke taket og lage LED spots i taket.
Det skal installeres nytt klosett, nye baderomsmøbler, dusj, og vi ønsker å mure opp noen hyller ved siden av vaskemaskinen. I tillegg skal det legges en benkeplate over uttaket til vaskemaskinen.

Det er små fuktskader i begge rommene. På toalettet er det mest på gulvet, og på badet er det mest på veggene. Det er epoxy-gulv på badet. Tre av de fire veggene er i betong. Samt at gulvet er i betong.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere