Entreprenør, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1661 Siste år
426 Siste 3 mnd
128 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrenovering av ca. 2 x 2 m baderom

Registrert Dato: Fredag 29. Oktober 2010

Hei!

Jeg har nettopp kjøpt leilighet i Oslo og trenger hjelp med totalrenovering av bad, ca. 2 x 2 m stort. Rommet holder per i dag ikke våtromsstandard. Bygget er fra 1930. Røropplegget i gården er ikke renovert de senere år, men iflg. borettslagsstyre ikke planlagt utskiftet i nærmeste fremtid.

Jeg ønsker badet oppgradert til dagens våtromsnorm, og med utskiftning av leilighetens del av soilrør; dvs. rørløsning som kan bli kompatibel med evt. fremtidig oppgradering av rørsystem i borettslaget. Videre ønsker jeg badet flislagt, og med varmekabler i gulv, downlights og fuktindusert ventilator. Jeg ønsker en kompakt løsning med badekar, vegghengt toalett, servant og over- og underskap.

Ønsker hjelp av rørleggerfirma som kan starte snarlig etter at jeg overtar boligen ca. 10-12/11, og gjennomføre på rimelig få uker (med kortest mulig tid uten toalett), og til en grei pris.

Dere må kunne koordinere det som måtte være nødvendig ifht. elektriker. Dere må være tiknyttet NRL, kunne forevise våtromssertifikat, forsikringsbevis, og kunne forevise referanser. Jeg ønsker forhåndsskrevet kontrakt for oppdraget.