Entreprenør i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

401 Siste år
109 Siste 3 mnd
31 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrenovering + + av kjeller i enebolig (ca 50m2) og etablering av gru

Registrert Dato: Tirsdag 15. Januar 2013

Enebolig fra 1950 i to etg. + full kjeller (gr. Flate ca. 50m2). Vi ønsker å ta kjelleren i bruk som boareal, og søker primært èn entrepenør som kan ta hele jobben: Gulvet (i hovedsak porøs, tynn betongsåle) må pigges / graves ut, og gulvet skal senkes ca. 15 cm. Massene skal deponeres på nabotomt. Det skal etableres nytt gulv med varmekabler på hele arealet. Det må legges opp avløpsrør i gulvet. Det må gjøres noe betongsaging i forbindelse med forstørring av vinduer og endring av døråpninger. Huset er nylig drenert, men vi ønsker at samme entrepenør som senker gulvet også vurderer behovet for å senke dreneringen. Hvis behov for senking blir dette også en del av jobben. Hele kjelleretasjen skal isoleres på utsiden.

Det skal bygges tilbygg på ca. 10 m2. Det må gjøres grunnarbeid (graving, opparb med pukk etc), sages åpning i eksisterende grunnmur og mures ringmur i leca til tilbygget.

Det foreligger arkitekttegninger og mer utfyllende tilbudsunderlag som sendes til interesserte entrepenører. Arbeidet tenkes gjennomført vår / sommer 2013.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere