Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Skorsteinsarbeider, Snekker, Taktekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2418 Siste år
851 Siste 3 mnd
181 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Totalrenovering av råloft med bytte av tak i trondheim

Registrert Dato: Mandag 16. August 2010

Vi ønsker å bygge om råloft til boligareal som skal innlemmes i eksiterende 3 romsleilighet i 3 mannsbolig. Loftet går over eksisterende leilighet på ca. 80 m2 med skråtak helt ned til gulv. Vi ser for oss ett soverom, loftsstue, lite bad og ett kontor/gjesterom. Lagringsplass i knevegger. Trapp ned til stuen i eksisterende leilighet. Bytte til større vindu i kortvegg.

For å oppnå dette må taket byttes. Huset er fra 1921 og har orginalt skifertak. Ca. 2/3 av taket går over vår leilghet og ca. 1/3 går over naboleilighet. Vi ønsker å selge skifersteinen og legge nytt tak, noe som også vil innebære nye lekter, arbeid på undertak, isolering utvendig og/eller innvendig, pipebeslag og takvinduer. (Det er en mulighet for at naboleilighet ,med ca. 1/3 av det totale loftsareal, også ønsker å innrede sin del og således blir en del av prosjektet).

Vi ønsker videre muligheten til noe egeninnsats etter avtale.

Vi ser for oss en entrepenør med erfaring fra lignende prosjekter og ønsker samtidig at vedkommende kan fungere som en konsulent og rådgiver i planleggingen og utføringen av arbeidet.

Den som skal utføre arbeidet må stå som ansvarlig søker i søknad til kommunen.

Ellers har vi har også arkitekttegnede forslag til innredning.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere