Elektriker, Entreprenør i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

663 Siste år
224 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Trådløse aksesspunkt med tilhørende switsjer til Tromsø kommune

Registrert Dato: Torsdag 21. Februar 2013

Tromsø kommune har gjort et politisk vedtak om full trådløs dekning på alle barne- og ungdomskoler. Det vil i første omgang bli kjørt et prosjekt på alle ungdomskoler og kombinertskoler.
Dette anbudet er derfor ment for å utvide vår eksisterende trådløse løsning basert på en kontrollerbasert infrastruktur og drift. Dette blant annet for å minimere kostnader mht interne ressurser slik som opplæring, anskaffelse av managementsystemer, men også for å kunne levere bedre tjenester til våre brukere.
Trådløst nett
Tromsø kommune har investert store summer i å kunne levere gode og stabile trådløsnett og har således allerede et godt etablert driftsmiljø. Systemet baserer seg på «dumme» baser som får all sin konfigurasjon fra sentrale systemer. Det vil følgelig være et krav fra Tromsø kommune sin side at utstyr som her etterspørres kan integreres sømløst i det eksisterende system. Noe annet vil ikke være økonomisk forsvarlig.
Den etablerte løsningen baserer seg på Cisco?s Cisco_AIR-CT8510-K9 sentralt, mens Cisco Prime Infrastructure System benyttes for konfigurering, monitorering, feilsøking og rapportering
Kablet nett
På samme måte som for trådløst nett har Tromsø kommune også gjort store investeringer på den kablede nettverkssiden. Likeså har vi et eksisterende system for håndtering av elektronikk til kablede nett og det vil følgelig være et krav fra Tromsø kommune sin side at utstyr som her etterspørres kan integreres sømløst i det eksisterende system. Noe annet vil ikke være økonomisk forsvarlig.
Den etablerte løsningen baserer seg på Cisco LMS 3.2 for monitorering, masseutsendig av konfigurasjon, sentral backup av konfigurasjon og programvare.
 
 
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør

Anskaffelse, Drift, Utstyr

Burfjord, Troms

Avsluttet: Fredag 08. Mars 2013