Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1010 Siste år
283 Siste 3 mnd
69 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Transnova - rammeavtale for vurdering av prosjektsøknader

Registrert Dato: Tirsdag 24. November 2009

Transnova skal gi tilskudd og støtte prosjekter som bidrar til å redusere CO2-utslippene fra transportsektoren i Norge gjennom blant annet å erstatte fossile drivstoff med løsninger som gir lavere eller ingen CO2-utslipp, som biodrivstoff, elektrisitet og hydrogen. Transnova skal også bidra til overgang til mer miljøvennlige transportformer og til å redusere det totale transportomfanget.
Transnova skal bidra til å nå disse målene både gjennom å gi økonomisk støtte til konkrete prosjekter og tiltak i transportsektorene, men også gjennom utredninger og analyser som kan øke kunnskapen om alternative drivstoff og klimavennlige transportløsninger. Transnova skal forvalte midlene bevilget av Stortinget på en slik måte at de bidrar til å nå målene.
Transnova har nå utlyst det første programmet med søknadsfrist 16.oktober 2009. Tema for dette programmet er prosjekter som bidrar til at fossilt drivstoff blir erstattet med mest mulig klimanøytrale drivstoff. Vurdering av disse søknadene inngår ikke i rammeavtalen.
I 2010 og 2011 vil det bli utlyst flere runder av dette program og andre program med bl.a fokus på prosjekter som skal bidra til mer miljø- og klimavennlige transportformer.
Se ellers konkurransegrunnlaget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Elektrisitet, Overgang, Prosjekter

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 18. Desember 2009