Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Maskinentreprenør, Transport i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Transport og behandling av gips fra Isi avfallsanlegg

Oppdragsgiver vil inngå én avtale med én leverandør om transport og behandling av gips fra Isi avfallsanlegg.
Det er betjening på Isi avfallsanlegg som gir veiledning til publikum ved leveranse av avfall. Betjeningen foretar også visuell kontroll av avfallet, og fjerner gjenstander som er lagt feil dersom dette blir oppdaget. Avfallet blir komprimert på gjenvinningsstasjonen.
Avfallssammensetningen og mengden i løpet av et år, vil kunne variere noe, men slike variasjoner vil ikke gi grunnlag for endring i pris. Det er mindre sesongvariasjoner i mengde avfall. i løpet av 2020 ble det kjørt ut ca. 992 tonn gips. Det var 87 tur/retur i løpet av 2020. i januar, februar og mars er det litt mindre avfall (ca. 6 - 9 containere pr måned), fra april til juni og august til oktober er det høysesong (ca. 6 - 10 containere pr måned).
Alt gips lastes i 38 m3 krokcontainere av oppdragsgiver på Isi gjenvinningsstasjon.
Oppdragsgiver holder containere selv. Fyllingsgrad / vekten i container kan variere.
Leverandør skal stå for all transport og behandling av gips fra Isi avfallsanlegg, etter bestilling og behov. Leverandør skal levere containere tilbake til Isi etter tømming.
All utkjøring av gips skal registreres over vekt på Isi avfallsanlegg og fakturering skjer etterskuddsvis pr måned etter veiejournal fra oppdragsgiver. Veiejournal fra Isi skal vedlegges i faktura.
Anbud id:
697762
  • Sted:
    Bærum
  • Registrert:
    Søndag 7. Februar 2021

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud