Transport i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

816 Siste år
220 Siste 3 mnd
69 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Transportordning for bibliotekene i Vestfold, Buskerud og Østfold

Registrert Dato: Onsdag 15. August 2012

Konkurransen gjelder avtale om levering av transportordning for levering av bibliotekbøker og materiell for Buskerud, Østfold
og Vestfold.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Visma Support på tlf: 21 00 25 00 eller på e-post til: anbud-support@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Kontrakten har en varighet på 2 år med opsjon for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 1 år av gangen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Elektronisk, Fører, Utløp

Halden, Østfold

Avsluttet: Onsdag 26. September 2012