Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Transporttjenester med drosje og minibuss i Østfold - Invitasjon til informasjons- og dialogkonferanse

Dagens avtaler om bestillingstransporter i regionene Halden, Moss og Indre Østfold utløper 31. Juli 2013. Avtalene omfatter skoleskyss og ulike bestillingstilbud med drosje og minibuss med en samlet verdi på om lag 40 mill kr pr år.
Avtaler om skoleskyss med drosje- og minibuss omfatter elever som har varig eller midlertidig skade eller funksjonshemming, eller som av ulike andre årsaker ikke kan benytte seg av det ordinære busstilbudet. Andre bestillingstilbud er samlet under en felles betegnelse kalt Flexx (se #URL0# for mer informasjon).
Vi planlegger å gjennomføre en åpen informasjons- og dialogkonferanse i forbindelse med at kravspesifikasjonen skal ferdigstilles. Formålet med konferansen er å informere generelt om lov om offentlige anskaffelser og spesielt om forestående anskaffelse, samt få innspill til kravspesifikasjonen før denne ferdigstilles.
Deltakere vil få anledning til å gi innspill og tilbakemeldinger i møte med Østfold kollektivtrafikk.
Aktuelle tema som vi ønsker innspill på er blant annet utfordringer og muligheter med ulike typer innretning på avtaler (km- basert avtaler, «hodepris» eller innleie), geografisk inndeling og størrelse på avtaler, anbefalinger og referanser til gode incitamentsordninger for å øke kvaliteten og redusere kostnadsnivået, bruk av alkolås og øvrige krav til sikkerhet, bruk av anropsstyrte transporter mv.
Se invitasjon for program og påmelding.
Konferansen blir på Smaalenenes Hotell i Askim fredag 14. Desember 2012.
Anbud id:
223681
  • Sted:
    Halden, Moss Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler, Råde, Våler (Viken), Skiptvet, Indre Østfold, Rakkestad, Marker, Aremark, Aurskog-Høland  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 1. November 2012

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud