Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

678 Siste år
184 Siste 3 mnd
44 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Trapp til loft + takvindu

Registrert Dato: Mandag 05. September 2011

Hei,
Vi har en leilighet i 2. etg. i en klassisk 4-mannsbolig på Tyholt i Trondheim. Vi eier loftet som ligger rett over leiligheten. Dette er i dag fullt innredet (gjort i 2007) og leies ut til en student. Tilgang til loftsleiligheten er i dag via trappeoppgangen som resten av huset bruker. Nå vurderer vi å åpne opp mellom vår hovedleilighet og loftsleiligheten og bruke arealet på loftet selv. Dette betyr at vi må lage et hull i taket/gulvet og sette inn trapp, mest sannsynlig en vindel-/spiraltrapp. I tillegg ønsker vi ett eller to takvinduer montert. Det takvinduet vi er rimelig sikre på at vi ønsker å ha skal være relativt stort (f.eks. 1.20x1.20 m), men dette avhenger av hva som er mulig med tanke på bæring i åsene. Det andre takvinduet, som vi ikke er sikre på om vi trenger, skal være betydelig mindre (f.eks. 40x40m). Taket utvendig er i vanlig bølgemønster, i tynt metall(blikk?).
Om det er mulig ønsker vi dere inkluderer priser på produktene (trapper og vinduer) i anbudet, men tydelig skilt fra prisen på arbeidet.
I tillegg ønsker vi helst at anbudet blir 3-delt, slik at vi ser tydelig hva hvert enkelt arbeid koster (bl.a. fordi montering av det lille takvinduet avhenger i stor grad av kostnaden).
Så for å oppsummere, vi ønsker anbud på følgende:
1) lage hull i taket/gulvet mellom etasjene + montere trapp + evnt. pris på trapp
2) sette inn "stort" takvindu + evnt. pris på selve vinduet
3) sette inn "lite" takvindu + evnt. pris på selve vinduet

For oss er prisen selvsagt viktig, men vi vil gjerne at firmaet som får jobben evner å være kreative og løsningsorienterte. Med det mener vi at vi ikke er hundre prosent bestemt på hvordan vi vil ha alt, og derfor er det en stor fordel om snekkerne har erfaring med slike ting og evner å se de løsningene som fungerer best for oss. Herunder hører vårt behov for å få til en løsning som gjør arealet godkjent for varig opphold.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Leilighet, Montering, Pris, Priser, Skilt, Takvindu, Takvinduer, Trapper, Vinduer

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Mandag 26. September 2011