Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

19105 Siste år
13540 Siste 3 mnd
697 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Trasop skole - utvidelse

Registrert Dato: Fredag 25. Mai 2012

Trasop skole skal utvides fra en 2,5 parallell til 4 parallell skole.
Prosjektet skal gjennomføres som et nybygg (med modulkonseptet Superkuben levert av annen leverandør) og et plassbygd tilbygg til eksisterende hovedbygg, samt noen mindre ombygginger i eksisterende bygg. Dette prosjektet innbefatter alle arbeider for dette unntatt selve modulkonseptet Superkuben. Denne leveres av annen leverandør. Mer spesifikt innebærer dette prosjektet riving av et eldre trebygg, komplett plassbygd tilbygg, grunn og fundamenteringsarbeider for selve ?Superkuben?, all infrastruktur i grunnen (til Superkuben og plassbygd tilbygg), utomhusarbeider og noen mindre ombygninger i eksisterende bygg. Prosjektet skal gjennomføres i en totalentreprise og er basert på NS3431.
Denne anskaffelsen følger prosedyre for konkurranse med forhandling etter forskriftens del I og II hvor alle interessenter får levere tilbud. Prosedyren tillater forhandlinger. Det er adgang til å forhandle om alle sidene ved tilbudet, så som forretningsmessige vilkår, pris og tekniske spesifikasjoner. Undervisningsbygg forebeholder seg retten til å sette grenser for hva det skal forhandles om.
Forhandlingene vil kunne forløpe i flere faser. En reduksjon vil da skje på bakgrunn av tildelingskriteriene. En første reduksjon kan skje i forkant av forhandlingene. På denne bakgrunn oppfordres tilbyderne til å levere sitt beste tilbud ved innleveringsfristen.