Arkitekt, Prosjektleder i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

537 Siste år
201 Siste 3 mnd
47 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tredjepartsvurdering - vannbåren varme i bygg

Registrert Dato: Torsdag 17. Februar 2011

Enova har som målsetning at fornybar varme skal være den foretrukne form for oppvarming. Vannbårne varmesystemer er en forutsetning for effektiv utnyttelse av fornybare energikilder til oppvarming. Slike systemer velges ofte bort på grunn av høye
investeringskostnader i Norge. På denne bakgrunn har Enova lyst ut til fire anbudskonkurranser, med fokus på utvikling av nye løsninger for vannbåren varme og økt samhandling i byggeprosessen. De fire anskaffelsene omhandler utvikling av vannbårne varmesystemer for kontorbygg og boligblokker med TEK10-standard og
passivhusstandard. Mer informasjon om disse konkurransene finnes på: *** Linken er fjernet *** referanser JAN156084, JAN156085, JAN156086 og JAN156087.
Gjennom anskaffelsen søker Enova en leverandør som kan ivareta følgende oppgaver i tilknytning de fire anbudskonkurransene for utvikling av nye løsninger for vannbåren varme:
¿¿ Tredjepartsvurdering av løsningsforslagene som blir foreslått i tilbudene. Dette omfatter vurdering både av foreslått vannbåren varmeløsning og utviklingsprosjektet.
¿¿ Teknisk verifisering av de vannbårne varmeanleggene i byggeprosjektene som blir valgt gjennom anbudskonkurransene. Det er behov for teknisk verifisering ved presentasjon av endelig varmeløsning etter gjennomføring av utviklingsprosjekt, og ved ferdigstillelse av anlegget.
Antatt volum på avtalen: Enova forventer mellom 20 og 30 tilbud i tilknytning til de fire anbudskonkurransene, og har som mål å velge inntil 12 prosjekter for videre utvikling.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere