Entreprenør, Flislegger, Murer, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4362 Siste år
1459 Siste 3 mnd
366 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Trenger oppgradering / oppussing av lite wc rom

Registrert Dato: Fredag 27. Januar 2012

OBS: TIL DERE SOM ALLEREDE HAR LEST BESKRIVELSEN!!! Jeg har oppdatert/spesifisert nærmere hva som må gjøres, og lagt ved bilder!!!

Hei,

Jeg ønsker å gi et betydelig løft på mitt ca. 1 kmv lille WC-rom i min leilighet på Grunerløkka i Oslo. Vedlegger bilder av rommet for å gi et inntrykk av hva som er utgangspunktet. Det jeg ønsker å få gjort er:

- Montere innbyggingsklosett (dette har jeg allerede kjøpt selv). Eneste mulighet for plassering er inntil en teglsteinspipe, med de utfordringer det medfører. Mulig toppplaten må være avtagbar for inspeksjon, og stendere må være av metall mm..?? Håper dere har løsninger til meg her:)

- Muring og reparering av pipe der det tidligere har blitt hakket et hull. Murpussen virker også ganske løs flere steder, og må kanskje gjøres noe med

- Erstatte gammel vask, og røropplegg frem til denne.

- Bygge inn / skjule synlige vann-, avløps- og soilrør, samt ventilasjon. Kanskje evt senke taket litt til nedenfor stoppekran dersom det vurderes som en god løsning. Eventuelt også da med innebygde spotter i tak?! Alternativt kasse inn soilrør og stoppekran på tvers fra pipe til vegg og sette inn inspeksjonsluke ( se bilder av tak for å visualisere).

- Fjerne eksisterende varmeovn og lampe - legge om det elektriske til ny lyskilde (evt innfelt spot i tak derson senket - evt kun toppunkt til taklampe)

- Få alle vegger, kanter og hjørner slette. Enten helsparkle og pusse, evt rehabgips eller annet (åpen for forslag)

- Gulv trenger å ordnes. Det er fliser her fra før, men de vil trolig se grusomme ut når gammelt toalett fjernes. Avhengig av kompleksitet kan dette kanskje løses med vinylbelegg oppå eksisterende fliser. Alternativt må de rives opp og det må legges nye.

- Div listarbeid og maling rundt døren, samt justering av denne.

Jeg er usikker på om jeg skal flislegge og / eller tapetsere selv når grunnarbeidet er gjort. Dette avhenger av prisen, så jeg ønsker gjerne tilbud på rommet både med og uten flisleggings- / tapetserings arbeidet. Det kan også bli aktuellt å ha varmekabler i gulvet - igjen avhengig av pris. Nødvendigheter jeg ser som sannsynligvis må gjøres for å gjøre grunnarbeidet ser ut til å inkludere bl. a modifikasjon av stoppekran og røropplegg (med senket tak blir den over takhøyde - vet ikke om det går an å bare lage en luke til den i taket, eller om den må flyttes?). Det er også viktig å tenke over eventuelle problemer teglsteinspipa kan føre med seg med tanke på hvilke materialer som kommer inntil den mm.
Rommet er kun et toalettrom med vask, og behøver ikke å oppfylle våtromsnorm.

Det hadde vært fint å få innspill på hvordan dette rommet kan løses, og jeg ønsker gjerne at noen kommer på befaring så vi kan komme frem til en løsning.
Hvis det ovenfor nevnte blir veldig dyrt er jeg åpen for alle forslag som gir dette rommet et betydelig løft.