Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker, Stålarbeider i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Tribune Nøtterøyhallen

Formål
Formålet med tribunen er å kunne komplettere eksisterende tribuneplasser for å øke publikumsmassen i nøtterøy idrettshall med ca 750 plasser/seter ved ulike arrangementer, primært i forbindelse med håndballkamper.
Beskrivelse av de fysiske forholdene og relevante tegninger
nøtterøyhallen som er tatt i bruk i 2011 rommer to håndballbaner, med en hovedbane på tvers av de to spilleflatene. (Se tegning vedlagt). i den forbindelse ønsker vi en mobil tribuneløsning som kan plasseres langs den ene langveggen i hallen når den ikke er i bruk. Tribunen kan være max 44 m lang. Det er viktig at tribunen kan trekkes ut fra veggen, tett opp mot spillelinjen til hovedbanen når den er i bruk.
Det ligger en begrensning i hvor mye tribunen kan bygge ut fra veggen når den ikke er i bruk på grunn av sikkerhetssoner som må ivaretaes. Det er nå 2, 30 m fra vegg til spillelinje. Kravene fra Norges håndballforbund sier at det skal være 1, 50 m sikkerhetssone. Det er gitt dispensasjon for en tribune som bygger opptil 1, 30 m ut fra veggen når den ikke er i bruk.
De to håndballflatene må kunne brukes når tribunesystemet ikke er i bruk og står langs veggen. Det må da være plass til ett håndballmål per spilleflate som vil bygge 1, 26 m fra spillelinjen og bak mot veggen (se spesifikasjoner vedr håndballmål vedlagt). Dersom tribunesystemet bygger mer en ca 1, 00 m når den ikke er i bruk, kan man altså ikke ha tribuner rett bak området hvor målene står. Tilbyder må selv gjøre seg kjent med de faktiske forhold i hallen for å tilpasse tribuneløsning.
Ved beregning av antall plasser skal det regnes 45 cm sittebredde.
Tribunesystemet skal være skånsomt mot gulvet i hallen. Spesifikasjoner vedrørende gulv er vedlagt. Det er ønskelig, men ikke et krav, med en tribuneløsning der man slipper å legge ut beskyttelse på eksisterende gulv.
Anbud id:
159283
  • Sted:
    Færder
  • Registrert:
    Torsdag 28. Juli 2011

Lignende oppdrag i Vestfold

5 anbud