Entreprenør, Mekaniske verksteder, Snekker i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

839 Siste år
274 Siste 3 mnd
72 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tribune nøtterøyhallen

Registrert Dato: Onsdag 08. Juni 2011

Formål
Formålet med tribunen er å kunne komplettere eksisterende tribuneplasser for å øke publikumsmassen i Nøtterøy idrettshall med ca 800 plasser/seter ved ulike arrangementer, primært i forbindelse med håndballkamper.
Beskrivelse av de fysiske forholdene og relevante tegninger
Nøtterøyhallen som er tatt i bruk i 2011 rommer to håndballbaner, med en hovedbane på tvers av de to spilleflatene. (Se tegning vedlagt).
I den forbindelse ønsker vi en mobil tribuneløsning som kan plasseres langs den ene langveggen i hallen når den ikke er i bruk. Tribunen kan være opp til ca 50 m lang. Det er viktig at tribunen kan trekkes ut fra veggen, tett opp mot spillelinjen til hovedbanen når den er i bruk.
Det ligger en begrensning i hvor mye tribunen kan bygge ut fra veggen når den ikke er i bruk på grunn av sikkerhetssoner som må ivaretaes. Det er nå 2,30 m fra vegg til spillelinje. Kravene fra Norges håndballforbund sier at det skal være 1,50 m sikkerhetssone. Det er gitt dispensasjon for en tribune som bygger opptil 1,30 m ut fra veggen når den ikke er i bruk.
De to håndballflatene må kunne brukes når tribunesystemet ikke er i bruk og står langs veggen. Det må da være plass til ett håndballmål per spilleflate som vil bygge 1,26 m fra spillelinjen og bak mot veggen (se spesifikasjoner vedr. håndballmål vedlagt). Dersom tribunesystemet bygger mer en ca 1,00 m når den ikke er i bruk, kan man altså ikke ha tribuner rett bak området hvor målene står.
Det er også svært viktig at tribunesystemet er skånsomt mot gulvet i hallen. Spesifikasjoner vedrørende gulv er vedlagt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Mekaniske verksteder, Snekker

Arrangementer, Gulv, Vegg

Nøtterøy, Vestfold

Avsluttet: Mandag 25. Juli 2011