Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Gjerder og Porter, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Trinn 1 Prekvalifisering - Rammeavtale entreprise mindre vann-, avløps-, renovasjons- og vegtiltak

Trondheim kommune ønsker å inngå pararelle rammeavtaler med 3-5 entreprenører for utførelse av mindre vann-, avløp-, renovasjons- og vegtiltak.
Aktuelle anleggstiltak innenfor vann og avløp vil være nyanlegg, fornyelser og separeringsprosjekter mm.
Aktuelle anleggstiltak på veg vil blant annet omfatte opparbeidelse av veg, fortau, sykkelveg, anlegg for sykkelparkering, bussholdeplasser, støyskjermer, belysning av veg/gate, støttemurer med mer.
Aktuelle anleggstiltak for renovasjon vil i hovedsak være mindre omleggingsarbeider, reparasjoner og forbedringer av eksisterende anlegg.
Anleggstiltakene kan være rene vegprosjekt, renovasjonsprosjekt eller vann- og avløpsanlegg eller de kan være en kombinasjon av disse.
Ovennevnte er kun eksempler på anleggstiltak som faller innenfor rammeavtalen. nærmere regulering av hva rammeavtalen omfatter fremgår av del ii oppdragsbeskrivelse/kravspesifikasjon, mengdebeskrivelse og tilhørende avrop på rammeavtalen.
De aktuelle anleggstiltakene vil i alle hovedsak være i Trondheim kommune, men det kan ogå være aktuelt å foreta utførelse i andre kommuner.
De anleggstiltak som omfattes av denne rammeavtalen vil variere i størrelse fra små til mellomstore prosjekter opp til 10 mnok #URL0#.
Anbud id:
697946
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Mandag 8. Februar 2021

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud