Asfaltering, Betong, Entreprenør, Murer i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4772 Siste år
3779 Siste 3 mnd
165 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Trippelgarasje i mur. totalentreprise

Registrert Dato: Tirsdag 26. April 2011

Sameie i Oslo har besluttet å bygge garasjer til sameiets tre seksjoner, og ønsker i den forbindelse å innhente tilbud på prosjekteringen og utførelsen av arbeidet.

Den planlagte garasjen skal oppføres i mur og som ett bygg (trippelgarasje) i henhold til vedlagte byggemeldingstegning, dog med følgende presiseringer/korreksjoner:

1. Sameiet har ikke endelig avklart hvorvidt det er ønskelig med terrasse på taket av garasjebygget. Dette vil bl.a. bero på kostnadene med oppføringen av terrassen, og vi ber derfor om at tilbudet gis med og uten terrasse.

2. Tegningen "Fasade Vest" viser 4 meter til tomtegrensen mot nord. Naboen har imidlertid gitt sitt samtykke til at garasjen kan bygges nærmere (inntil 1 meter). Sameiet ønsker å bygge garasjen som nærme som mulig/hensiktsmessig.

3. Tegningen "Fasade Nord" viser nytt terreng på østsiden av garasjen. Dette vil ikke være nødvendig/aktuelt dersom terrassen ikke skal oppføres, jf. pkt. 1.

4. Tegningen som viser innsiden av garasjen forutsetter skillevegg mellom biloppstillingsplass og bod. Sameiet ønsker imidlertid at tilbudet skal prises med netting mellom bodene.

5. Garasjen skal ha automatiske garasjeporter.

Den planlagte garasjen skal plasseres på Sameiets tomt i henhold til vedlagte situasjonskart, dog med den korreksjon som er redegjort for i pkt. 2 ovenfor. Vi ønsker også at innkjøringen fra Vækerøveien skal være der den er i dag (situasjonskartet forutsetter at denne flyttes nordover).

Videre ønsker vi at det skal lages biloppstillingsplasser sør for garasjen slik dette er tegnet inn på kartet. Vi ønsker imidlertid at biloppstillingsplassene skal plasseres så nærme tomtegrensen i sør som mulig/hensiktsmessig (og ikke med en avstand på 5 – 6 meter som anvist på situasjonskartet). Biloppstillingsplassene forutsettes asfaltert, eventuelt steinbelagt.

Til slutt ber vi om at tilbudet inkluderer oppføring av gjerde mot veien og steinmur mellom garasjen/biloppstillingsplassene og området mot boligen, jf tegningen "Fasade Vest".

Foruten vedlagte byggemeldingstegning og situasjonskart, foreligger det ikke prosjekteringsmaterialet. Sameiet har heller ikke iverksatt søknadsprosessen mot kommunen. Sameiet ønsker at garasjeoppføringen skal håndteres som en totalentreprise, der entreprenøren påtar seg hele prosjekteringen, herunder søknadsprosessen, og utførelsen av arbeidene mot et fast vederlag og innen en avtalt ferdigstillelsesdato.

Vi håper ovenstående er tilstrekkelig til at dere kan gi et første indikativt tilbud på de beskrevne arbeider. Dersom det er behov for ytterligere opplysninger og/eller befaring før et slikt tilbud kan gis, ber vi om at styreleder kontaktes.

Vi ser frem til deres tilbakemelding.