Arkitekt, Bygningskontroll, Prosjektleder, Taksering i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1785 Siste år
1414 Siste 3 mnd
78 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Trondheim eiendom - vedlikehold - tilstandsanalyser 2018-2021

Registrert Dato: Onsdag 20. Desember 2017

Formålsbygg:
Trondheim eiendom forvalter ca. 700 000 BRT egne bygg (ekskl. bolig) fordelt på 59 skoler, 113 barnehager, 30 helsebygg, 19 stk idrettsbygg/markaeiendommer og 24 stk. øvrige bygg (admin.- og kulturhus).
Trondheim eiendom har en rullerende vedlikeholdsplan der alle formålsbygg inngår i en vedlikeholdssyklus på 4 år. Denne vedlikeholdsstrategien innebærer at hvert enkelt bygg skal gjennomgå en tilstandsanalyse hvert fjerde år som skal danne grunnlag for etterfølgende års vedlikeholdsplan. I løpet av en 4-års periode har Trondheim eiendom nå hatt en løpende rammeavtale med to eksterne firma for gjennomføring av tilstandsanalyser og disse avtalene går ut den 31.12.2017.
I 2018 starter en ny syklus med tilstandsrapporter og 25%  av den totale bygningsmassen skal da gjennomgås.
Trondheim eiendom vurderer å samkjøre det lovpålagte arbeidet med energivurdering av tekniske anlegg med de bygningstekniske tilstandsanalysene. Energivurdering er gjennomført for alle formålsbygg siste 4-års periode og videreføringen av dette etterspørres som opsjonspris.
Bolig:
Trondheim eiendom forvalter boligeiendommer på ca 260.000 BRT. Boligene omfatter mange typer hus, fra småhus med en eller flere leiligheter til bygårder og større boligblokker. I bygglistene (bilag F) er det avmerket hvilke boliger som er omsorgsboliger, disse har personalbase. Resterende boliger er ordinære boliger.
Boligene har en 6 års vedlikeholdssyklus og denne avtalen gjelder for 5. og 6. år med tilstandsanalyse etterfulgt av vedlikeholdsår. Det er derfor ikke tidligere utført tilstandsanalyse for disse boligene.


Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift