Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Gjerder og Porter, Maskinentreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Trosvik ny kuntsgressbane - Grunnarbeider

Anskaffelsen gjennomføres i henhold til lov om offentlige anskaffelser av 17. Juni 2016 (loa) og forskrift om offentlige anskaffelser(foa) for 2016-08-12-974. Del i og del ii. Kontraktstildeling vil bli foretatt etter prosedyren åpen tilbudskonkurranse jfr. foa § 8-3.
Prosjektet skal gjennomføres som en Totalentreprise i henhold til ns 8407, med de tilføyelser og endringer som framgår av dette dokument.
Oppdragsgiver planlegger å gjennomføre dialog gjennom forhandlinger med en eller flere av leverandørene som inngir tilbud ikonkurransen. Forhandlingene vil kunne gjelde alle sider av tilbudene. Utvelgelsen av hvem det vil forhandles med vil bli foretatt etter en vurdering av tildelingskriteriene. Det planlegges å ha forhandlinger med maksimalt 3 leverandører.
Forhandlinger blir ikke gjennomført dersom oppdragsgiver, etter at tilbudene er mottatt, vurderer at forhandlinger ikke er hensiktsmessig. Dialog i form av rettinger/avklaringer gjennomføres ved behov.
Leverandøren oppfordres på det sterkeste til å følge de anvisninger som gis i dette konkurransegrunnlaget med vedlegg og eventuelt stille spørsmål ved uklarheter.
Anbud id:
700074
  • Sted:
    Fredrikstad
  • Registrert:
    Onsdag 17. Februar 2021

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud