Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Trykkøkestasjoner - Levering og montering - Våler kommune i Hedmark

Siden begge trykkøkerstasjonene skal pumpe mot stengt nett er det lagt til grunn at trykkøkerstasjonene skal utføres med separat lavtrykkstank slik at stasjonen kan forsyne ovenforliggende område ved et eventuelt ledningsbrudd på forsyningsledningen.
Denne totalentreprisen omfatter komplett levering og montering av 2 stk. Trykkøkerstasjoner basert på utførelse som plate på mark og med pumpetekniske installasjoner samt lavtrykkstank i overbygget.
Nedsetting av utvendige vannkummer, infiltrasjonskummer og tilkoblinger av utvendige vannledninger vil bli utført i regi av våler kommune via rammeavtale med entreprenør.
Totalentreprisen for Åsen og Ranum trykkøkerstasjoner omfatter komplett levering, montering, igangkjøring og innjustering av nye trykkøkerstasjoner. våler kommune vil i egen entreprise utføre nødvendige anleggsarbeider som oppgraving, tilbakefylling og graving for og legging av utvendige vannledninger. Minst mulig fotavtrykk for stasjonen er ønsket uten at det har en negativ effekt på stasjonens funksjon eller drift og vedlikeholdsarbeider. Leverandør er også ansvarlig for koordinering av anleggsarbeidene.
pls for styring og overvåking av ny trykkøkerstasjon samt kommunikasjonsutstyr mot kommunens driftssentral vil bli levert av våler kommune via rammeavtale med Malthe Winje as, Det er tilbyders ansvar å montere inn pls i elektrotavlen samt utarbeide funksjonsbeskrivelse som underlag for Malthe Winje for utarbeidelse av pls-program for styring av pumpestasjonene.
Anbud id:
534943
  • Sted:
    Våler (Innlandet)
  • Registrert:
    Tirsdag 10. Juli 2018