Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6042 Siste år
1638 Siste 3 mnd
597 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

TRYKKAVLØP LYSEREN

Registrert Dato: Torsdag 15. November 2012

Innbydelse og kunngjøring
Spydeberg kommune som oppdragsgiver, innbyr herved til å komme med tilbud på prosjektering og etablering av et kombinert trykkavløps- og vannforsyningsanlegg med overføringsledninger i Spydeberg og Enebakk kommune, nærmere bestemt i nedbørsfeltet til Lyseren som vist i vedlegg ?Oversiktskart over området?.
Anskaffelsen er organisert som en totalentreprise. Avtaleforholdet vil bli regulert av vedlagte avtaledokument med tilhørende standard kontraktsvilkår for NS 8407. Der hvor konkurransegrunnlaget med vedlegg ikke definerer noe annet, gjelder føringene i standarden.
Konkurransen gjennomføres som en åpen anbudskonkurranse.
Omfang av entreprisen
Tiltaket består i grove trekk av følgende deler og er vist i vedlegg ?Områdeavgrensning med traseforslag?:
Etablering av:
? Del 1: Trykkavløpsnett bestående av alle nødvendige elementer, som komplett ledningsnett, pumpestasjoner etc for 300 abonnenter (trinn 1, av i alt 511 se vedlagt kart). (Del 1 vurderes utvidet med et distribusjonsnett for vann innenfor det samme geografiske området inkl tilknytning til eksisterende vannverk, iht bokstav C under punkt 1.2.1).
? Del 2: Vannledning VL280 mellom Haugen og Hjørnerud.
? Del 3: Overføringsledning for avløp i fellesgrøft med vannledning VL280 fra Holli til Spydeberg.
For videre informasjon, henvises det til eget konkurransegrunnlaget som kan lastes ned digitalt via *** Linken er fjernet *** />TILBUDSBEFARING: 23. november 2012 klokken 10.00
Oppmøte kommunehuset i Spydeberg.