Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Vann & avløp i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1693 Siste år
592 Siste 3 mnd
135 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Trykksone sekkelsten

Registrert Dato: Mandag 16. November 2009

Det skal etableres en ny trykksone i vannforsyningen i industriområdet Sekkelsten i Askim kommune for å bedre brannvannskapasiteten i området.
Ny trykkøkningsstasjon for vann skal etableres på tomt regulert til dette formål på Østsiden av Askim kro. Tomten skal opparbeides med kjøreareal og grøntareal og det skal etableres en midlertidig adkomst fra Askim kro. Grunnarbeider for trykkøkningsstasjonen skal utføres i denne entreprisen, men leveransen av stasjonen vil være en egen entreprise.
Det skal anlegges ny Ø315 mm vannledning i PE100 SDR11 fra eksisterende Ø300 mm vannledning (eternitt) på nordsiden av tomt for trykkøkningsstasjon til stasjonen og videre sydover til Eidsbergveien. Traseen går deretter videre østover på nordsiden av Eidsbergveien til rundkjøring med Rakkestadveien og deretter sydøstover på vestsiden av Rakkestadveien til ca. 100 meter før rundkjøring for adkomst til E18.
Det skal også anlegges Ø110 mm spillvannsledning fra trykkøkningsstasjonen til nærmeste spillvannsledning samt Ø160 mm overvannsledning i store deler av traseen for drenering av vannkummer.
Totalt skal det anlegges ca. 1450 meter med Ø315 vannledning og ca. 20 vannkummer.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere