Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Sprenging i Sogn og fjordane

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

619 Siste år
202 Siste 3 mnd
64 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Turistveg aurlandsfjellet - stoppeplass vedahaugane - kunstprosjekt

Registrert Dato: Torsdag 26. Mai 2011

På Vedahaugane ble det i 2009 og 2010 bygget stoppeplass med parkering og en S-formet gangvei i betong og benker av tre. Byggeplass ligger på ca 1000 m.o.h.
Nå skal det gangveien forlenges inn i terrenget. Her skal det bygges et kunstprosjekt, The Den (hiet). Det blir en betong konstruksjon som i sin helhet skal være nedgravd. Bygget vil få et publikumsareal med vindu inn mot kunstinstallasjonen i innerste del. For å få optimal plassering av bygget vil endelig plassering bli bestemt etter kontrollmålinger.
For å komme til byggeplassen må en midlertidig vei lages på/ i terrenget. Denne veien skal etterpå fjernes og terrenget reetableres slik at det fremstår som før. Det er ikke foretatt grunnundersøkelser, men fjell er omtrent i dagen. Det er ingen tiltransporterte entrepriser eller varer som entreprenøren skal overta.
Betongbygget, som skal graves ned, har en grunnflate på ca 32 m2. Utenfor det en 1,3 meter bred delvis overbygget gangvei i betong på ca 22 meter. Midlertidig anleggsvei, hvor terreng skal tilbakeføres, er på vel 30 meter, men lengde avhenger av stedstilpasning mot byggegrop og ut i hovedveg.
Tilbudskonferanse vil finne sted 1. juni kl. 10 på Vedahaugane.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Sprenging

Benker, Betong, Entrepriser, Gangvei, Konstruksjon, Parkering, Terreng, Vindu

Myrdal, Sogn og fjordane

Avsluttet: Mandag 20. Juni 2011