Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Turistveg aurlandsfjellet - stoppeplass vedahaugane - kunstprosjekt

På Vedahaugane ble det i 2009 og 2010 bygget stoppeplass med parkering og en s-formet gangvei i betong og benker av tre. Byggeplass ligger på ca 1000 m. o. h.
nå skal det gangveien forlenges inn i terrenget. Her skal det bygges et kunstprosjekt, The Den (hiet). Det blir en betong konstruksjon som i sin helhet skal være nedgravd. Bygget vil få et publikumsareal med vindu inn mot kunstinstallasjonen i innerste del. For å få optimal plassering av bygget vil endelig plassering bli bestemt etter kontrollmålinger.
For å komme til byggeplassen må en midlertidig vei lages på/ i terrenget. Denne veien skal etterpå fjernes og terrenget reetableres slik at det fremstår som før. Det er ikke foretatt grunnundersøkelser, men fjell er omtrent i dagen. Det er ingen tiltransporterte entrepriser eller varer som entreprenøren skal overta.
Betongbygget, som skal graves ned, har en grunnflate på ca 32 m2. Utenfor det en 1, 3 meter bred delvis overbygget gangvei i betong på ca 22 meter. Midlertidig anleggsvei, hvor terreng skal tilbakeføres, er på vel 30 meter, men lengde avhenger av stedstilpasning mot byggegrop og ut i hovedveg.
Tilbudskonferanse vil finne sted 1. Juni kl. 10 på Vedahaugane.
Anbud id:
149946
  • Sted:
    Aurland
  • Registrert:
    Torsdag 26. Mai 2011