Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Vann & avløp i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1038 Siste år
316 Siste 3 mnd
90 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tverrfjellet gruver - bygging av rensedammer og overvannsledning

Registrert Dato: Fredag 01. Mars 2013

På Hjerkinn ligger det i dag en nedlagt gruve, Tverrfjellet gruve. Plasseringen er nord-øst for Hjerkinn stasjon. Inne i eksisterende jernbanestoll til gruva skal det støpes en mindre, 5m x 2m demning. Overskuddsvann fra gruva må renses, og i den anledning vil en ledningstrase for vannet ut fra gruva legges parallelt med E6. Dette blir en mindre plastledning, ytre diameter 200mm, leggedybde 1-2m, som skal føre en jevn vannstrøm på rundt 15 l/s ned til rensedammene ved Villreinsenteret på Hjerkinn. Anleggsarbeidene med å legge plastledningen vil på et delstrekk foregå i nærheten, men ikke berøre E6.
Rensedammene er 3 grunne dammer på totalt 2000m2 som graves ut i terrenget. Utslippet fra dammene vil være til 2 eksisterende ledninger, innvendig diameter rundt 200mm, som allerede i dag ligger under E6. Disse ledningene var tidligere benyttet til å transportere avgangsmasser fra gruva ned til Hjerkinndammen.
Nedstrøms rensedammene anlegges ventilkummer for evt. senere plassering av et mindre filteranlegg langs med lokalvegen ned til Hjerkinndammen. 100m nedstrøms kummene renner vannet i åpen grøft ned til Hjerkinndammen hvor det etableres en kunstig våtmark.
Samlet skal det bygges flere enkle overvannskummer, samt rør/ventil-kummer ved rensedammer/filteranlegg, 3 stk rensedammer og en mindre demning.
Planlagt oppstart for entreprenørarbeider vil være etter snøsmeltingen, medio mai 2013.
Se anbudsgrunnlag med mengdebeskrivelse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Vann & avløp

Anbudsgrunnlag, Støpes

Dombås, Oppland

Avsluttet: Fredag 22. Mars 2013