Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Tyristrand kirke, nytt stasjonært slukke- og varslingsanlegg - Revidert konkurranse

Prosjektet omfatter brannsikring av Gnr 244 Bnr 128 Tyristrand kirke, hjemmehørende i Ringerike kommune i Buskerud fylke. Ringerike kirkelige fellesråd planlegger å anlegge et komplett brannsikringsanlegg, innbefattende innvendig og utvendig slukkeløsning og installasjon av et komplett brannvarslings- og ledelysanlegg.
Tyristrand kirke er en langkirke bygget i 1857, og er sognekirke i tettstedet Tyristrand i Ringerike kommune. Kirken er utført i tre. Kirken har 400 plasser.
Kirken består av et skip. i tillegg er det et galleri med orgel bakerst i skipet. Over skipet er det et loft. Videre har kirken et kor med to tilhørende sakristi, et på hver side av koret. Kirken har våpenhus og tårn i inngangspartiet, med toalettrom på den ene siden og dåpssakristi på motsatt side.
Anslått utrykningstid for brannvesenet er angitt til 15 minutter.
Tyristrand kirke står på riksantikvarens liste over listeførte kirker, og alt arbeid i Tyristrand kirke skal koordineres og avklares med Riksantikvaren. Beskrivelsene for de tekniske arbeidene er bygd opp somfunksjonsbeskrivelser hvor entreprenøren har prosjekteringsansvar. Detteinnebærer at entreprenøren har ansvaret for alle mengder og å ha satt seg inn ieksisterende forhold.
Entreprenøren skal gi tilbud, og levere et komplett anleggsom dekker alle funksjonskrav og ytelseskrav i denne beskrivelsen, samtgjeldende norske forskrifter, standarder og normer. Tilbudet skal gis på basisav denne beskrivelsen, samt tilbudsbefaring.
Entreprenøren skal forestå alle nødvendige anmeldelser avderes anlegg til offentlige myndighet, samtlige gebyrer skal være inkludert.
Anleggene skal tilfredsstille alle relevante krav i NS3420.
Installasjonene skal utføres med god håndverksfagligeutførelse for å oppnå gode funksjoner.
Denne beskrivelsen med tilhørende tegninger er kunorienterende for entreprenøren. Ansvaret for komplett prosjektering medutarbeidelse av nødvendige arbeidstegninger pålegges entreprenøren.
Tiltaket skal godkjennes av kirkeligemyndigheter/Riksantikvaren før bestilling.
Entreprenøren skal ivareta funksjonen som ansvarlig søkeri henhold til plan- og bygningsloven.
Samtlige anleggsdeler og komponenter skal prøves føroverlevering, samtlige prøve- og måleprotokoller skal fremlegges føroverlevering.
Installasjonene skal leveres komplette og funksjonsdyktigei henhold til gjeldende lover og forskrifter - ferdig kvalitetssikret -innbefattet prosjektering, levering, montering, tilkobling, rengjøring, ogfunksjonsprøving, uttesting, innregulering, ferdig merket og dokumentert.
Anbud id:
478343
  • Sted:
    Ringerike
  • Registrert:
    Lørdag 22. Juli 2017

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud