Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

U2920 EFU-10278 Åstveit skole, Arkitekt mulighetsstudie

Åstveit skole er en ungdomsskole i Åsane bydel med adresse Tertnesveien 33, gnr 209, bnr 184. Skolen har kapasitet på 400 elever. Skolen har i tillegg en forsterket avdeling for elever med spesielle opplæringsbehov, denne er på ca. 20 elever, samt en innføringsklasse på ca. 10 elever. Åstveit skole er delt i tre soner - aktivitet, undervisning og administrasjon. Det er arealmangel ved skolen.
Med bakgrunn i etterslep på vedlikehold og oppgradering av administrasjonsbygget og arealmangelen ved skolen har Etat for utbygging (efu) fått bestilling fra Byrådsavdeling barnehage, skole og idrett (bbsi) å utrede mulighetene for å utvide arealene for skolen i samsvar med behov, samt å rehabilitere og bygge om administrasjonsbygget. Det bør også ses på muligheten for en permanent trafikksikker løsning i fm ombygging og tilbygg.
Arkitekten for dette oppdraget skal utarbeide mulighetsstudie hvor rehabilitering og ombygging av administrasjonsbygget ses i sammenheng med arealbehovet for øvrig. Mulighetsstudien skal også inneholde kostnadskalkyle. Arbeidet skal gjøres i samarbeid med prosjektgruppen. Det kan bli aktuelt å utrede flere alternative løsninger, med kostnadskalkyler for de ulike alternativene.
Anbud id:
622363
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Mandag 16. Desember 2019