Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

U2930 EFU-10245 Haukeland skole- anskaffelse av prosjekteringsgruppe

Haukeland skole er oppført i 1973 og har bta på 3 430 m2. Skolen har i dag kapasitetsproblemer, og det er vedtatt at det skal skje en utbygging. Haukeland skole har behov for tilleggsareal både for å sikre skolen tilstrekkelig elevtallskapasitet, og for å gi skolen tjenlige spesialrom. Mange spesialrom er i dag benyttet som klasserom, og disse skal tilbakeføres. Behovet på kort sikt er derfor et nybygg som gir en arealøking på 800 kvm netto skoleareal, samt tilbakeføring av spesialrom i eksisterende skolebygg.
Nybygget skal sees i sammenheng med eksisterende skole, slik at det blir en helhet. Nybygget skal utformes slik at det legges til rette for ytterligere fremtidig påbygging. i neste kommune budsjettplan kan det bli vedtatt hovedombygging av eksisterende skole.
Forutsatt at dette blir vedtatt, vil bygging av nybygg gjennomføres parallelt med hovedombygging av eksisterende skolebygg.
Prosjektet skal bygges iht. Klima- og miljøplan, Bergen kommunes virksomhet 2017-2020. Miljøstyring skal inngå i kvalitetsstyringen av prosjektet og er premissgivende for alle aktører gjennom alle faser i prosjektet. Et miljøprogram og en Miljøoppfølgingsplan skal utarbeides i tråd med ns (info fjernet), basert på breeam-nor preanalysen, som må utarbeides av breeam-ap i prosjekteringsgruppen.
Reguleringsstatus og områdeproblematikk fremgår av vedlegg - Planinformasjon for Gnr. 163 Bnr. 358.
Dette prosjekteringsoppdraget omfatter Fase 1 som gjelder skisse- og forprosjekt og Fase 2 som har to alternativer. Det er to alternativer, fordi det som nevnt kan bli vedtatt hovedombygging av eksisterende skolebygg. Alternativene i fase 2 er:
Alternativ 1: Nybygg, oppfølging i totalentreprise.
Alternativ 2: Nybygg og hovedombygging, detaljprosjektering og oppfølging byggherrestyrt entrepriser. Kun ett av alternativene vil bli valgt avhengig av om det blir fattet vedtak om hovedombygging i neste kommune budsjettplan.
Anbud id:
596119
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Fredag 12. Juli 2019

Lignende oppdrag i Vestland

1 anbud