Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Stålarbeider i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1094 Siste år
315 Siste 3 mnd
114 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

UHN 11 - Jernbaneteknikk

Registrert Dato: Onsdag 17. April 2013

Denne kvalifikasjonen omfatter entreprise for jernbanetekniske fag i prosjektet Holm ? Nykirke (UHN).
Holm ? Nykirke parsellen er 14.2 km hvorav 12.3 km består av en tunnel. I denne tunnelen inngår Holmestrand stasjon i en fjellhall og det bygges i tillegg 11 rømmingstunneler. Det pågår stor aktivitet i og utenfor tunnelene og tilbyderne må påregne utstrakt samordning med øvrige aktører i prosjektet.
Antatt byggestart er februar 2014. Det vil bli inngått kontrakt med varighet til sommeren 2017. Tilbudsperiode for kvalifiserte selskaper/tilbyder grupper vil strekke seg fra juni 2013 til september 2013. Forhandlinger for minimum 3 tilbydere gjennomføres i oktober 2013 og kontrakt antas inngått før jul 2013.
Det kan søkes kvalifikasjon for hele entreprisen innbefattende fagene: Spor, Kontaktledning (KL), Elkraft og Tele, eventuelt kun for Spor & KL eller Elkraft/Tele. Det opplyses om at anskaffelsen gjøres etter forhandling og at Jernbaneverket har til hensikt å inngå kontrakt basert på det økonomisk mest fordelaktige tilbud basert på kriterier som i tilbudsfasen vil bli oppgitt i konkurranseunderlaget.
Entreprisen vil være basert på en byggherrestyrt utførelsesentreprise. Noe egenprosjektering i henhold til NS8405, pkt 13.1 må som normalt påregnes for de jernbanetekniske entrepriser.
Nedenfor redegjøres kort for omfanget av entreprisen og for øvrig vises det til vedlagte opplisting av hovedmengder:
Overbygning/Spor: Omfatter komplett utførelse av sporleveranse, herunder håndtering av vesentlige mengder med byggherrelevert materiell. Det nevnes at for denne entreprisen skal det også leveres pukk.
KL: Omfatter komplett utførelse av KL-anlegg. For denne entreprisen er hovedmengdene byggherrelevert, som tiltransporteres entreprenøren. Det nevnes at det skal bygges både autotransformatorer (AT) og sugetransformatorer (BT) på strekningen.
Elkraft/Tele: Omfatter komplett utførelse av elkraft- og teleentreprise. I tillegg til tradisjonell elkraftleveranse, omfatter entreprisen nødlys som skal integreres i håndløper. Håndløper for hele tunnelen skal derved leveres i denne entreprise. Entreprisen omfatter videre hovedsentraler, fordelingstavler, undersentraler, styring, regulering og overvåkning (SRO), tunnelventilasjon. Entreprisen omfatter levering av fiber-, lavspent- og høyspentkabler. Det skal bygges teleanlegg med dekning for mobil, GSM-R og nødnett for nødetatene. En betydelig del av teleentreprisen omfatter også overtakelse og montering av byggherrelevert materiell.
Se eget dokument vedlagt i KGV

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere