Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

UHN 11 - Jernbaneteknikk

Denne kvalifikasjonen omfatter entreprise for jernbanetekniske fag i prosjektet Holm? Nykirke (uhn).
Holm? Nykirke parsellen er 14. 2 km hvorav 12. 3 km består av en tunnel. i denne tunnelen inngår Holmestrand stasjon i en fjellhall og det bygges i tillegg 11 rømmingstunneler. Det pågår stor aktivitet i og utenfor tunnelene og tilbyderne må påregne utstrakt samordning med øvrige aktører i prosjektet.
Antatt byggestart er februar 2014. Det vil bli inngått kontrakt med varighet til sommeren 2017. Tilbudsperiode for kvalifiserte selskaper/tilbyder grupper vil strekke seg fra juni 2013 til september 2013. Forhandlinger for minimum 3 tilbydere gjennomføres i oktober 2013 og kontrakt antas inngått før jul 2013.
Det kan søkes kvalifikasjon for hele entreprisen innbefattende fagene: Spor, Kontaktledning (kl), Elkraft og Tele, eventuelt kun for Spor & kl eller Elkraft/Tele. Det opplyses om at anskaffelsen gjøres etter forhandling og at Jernbaneverket har til hensikt å inngå kontrakt basert på det økonomisk mest fordelaktige tilbud basert på kriterier som i tilbudsfasen vil bli oppgitt i konkurranseunderlaget.
Entreprisen vil være basert på en byggherrestyrt utførelsesentreprise. Noe egenprosjektering i henhold til NS8405, pkt 13. 1 må som normalt påregnes for de jernbanetekniske entrepriser.
Nedenfor redegjøres kort for omfanget av entreprisen og for øvrig vises det til vedlagte opplisting av hovedmengder:
Overbygning/Spor: Omfatter komplett utførelse av sporleveranse, herunder håndtering av vesentlige mengder med byggherrelevert materiell. Det nevnes at for denne entreprisen skal det også leveres pukk.
kl: Omfatter komplett utførelse av kl-anlegg. For denne entreprisen er hovedmengdene byggherrelevert, som tiltransporteres entreprenøren. Det nevnes at det skal bygges både autotransformatorer (at) og sugetransformatorer (bt) på strekningen.
Elkraft/Tele: Omfatter komplett utførelse av elkraft- og teleentreprise. i tillegg til tradisjonell elkraftleveranse, omfatter entreprisen nødlys som skal integreres i håndløper. håndløper for hele tunnelen skal derved leveres i denne entreprise. Entreprisen omfatter videre hovedsentraler, fordelingstavler, undersentraler, styring, regulering og overvåkning (sro), tunnelventilasjon. Entreprisen omfatter levering av fiber-, lavspent- og høyspentkabler. Det skal bygges teleanlegg med dekning for mobil, gsm-r og nødnett for nødetatene. En betydelig del av teleentreprisen omfatter også overtakelse og montering av byggherrelevert materiell.
Se eget dokument vedlagt i kgv
Anbud id:
245714
  • Sted:
    Drammen, Horten Holmestrand, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Færder  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 17. April 2013

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud