Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Steinlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2819 Siste år
1100 Siste 3 mnd
269 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Uio - avslutning av blindernaksen, landskapsarbeider

Registrert Dato: Tirsdag 22. Juni 2010

Prosjektet omfatter etablering av skille mot NRK i øst med nytt gjerde og hekk. Gangvei i nordsydlig retning som tidligere har vært etablert på NRK sin eiendom flyttes og blir liggende inne på UiO sin eiendom helt ned til Suhms gate, noe som medfører en justering av gangveien mot øst i ca 30 m lengde. I hjørnet på innsiden av gangveien etableres en ny fortstøtningsmur.
Det legges til rette for en ny diagonal gangvei fra hjørnet mot Suhms gate og opp mot?Blindernaksen?.
Samtlige arealer som omkranser nytt trekantareal med gress mot Suhms gate skal ha belegg av smågatestein. Eksisterende belegg av smågatestein tas opp, underlag avrettes til nytt
fallforhold og belegget resettes mens nye tilsvarende arealer opparbeides med komplett veifundament og med smågatestein hentet fra UiOs depot/lager.
Det skal leveres og settes ny kantstein mot Suhms gate og Apalveien, med nedsenkselementer ved nytt gangfelt.
Grøntarbeider omfattes dels av, reparasjon av og nye gressarealer, etablering av hekk langs østsiden mot NRK, flytting av eksisterende vegetasjon, komplettering med vegetasjon samt løkplanting på trekantareal ned mot Suhms gate.
I prosjektet inngår også graving av grøfter inkl. levering og etablering av kabelrør og fundamenter for mastearmaturer samt montering av mastearmaturer som hentes fra UiOs depot/lager.