Arkitekt, Entreprenør, Kulde & varme, Prosjektleder, Rørlegger, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3188 Siste år
1090 Siste 3 mnd
242 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ullern Forskningspark OCCI

Registrert Dato: Onsdag 09. Mai 2012

Det skal bygges ny skole og en næringsdel i en og samme bygningskropp. Skanska Norge AS inviterer herved entreprenører til anbudskonkurranse i forbindelse med dette prosjekt. Entreprisen er en totalunderentreprise og entreprenøren skal arbeide videre ut fra grunnlagsmateriale her. Oppdraget omfatter prosjektering samt levering av alle tekniske arbeider og leveranser for et ferdig, bruksklart bygg inkl. utomhusanlegg innenfor entreprisegrensen, samt fremføring og tilkobling til offentlige tekniske anlegg som er utenfor entreprisegrensen. Entreprisearbeidene ønskes igangsatt med prosjektering umiddelbart etter at kontrakt er inngått.
Skanska Norge AS stiller med egen prosjektledelse på dette prosjektet. Disse skal på vegne av Skanska Norge AS lede og følge opp prosjektet både som prosjektleder (PL) og byggeleder (BL).
OCCI AS har kontrakt med Oslo kommune v. Utdanningsetaten for utleie av deler av OCCIs lokaler til Ullern videregående skole. I denne kontrakten forutsettes det at OCCI konkurranseutsetter de arbeider som omfattes av leiekontrakten hvilket denne kunngjøringen er en del av.
Arbeidene estimeres til å ligge i størrelsesorden rundt NOK 10 000 000,- eks. mva.
Delarbeidet estimeres å beløpe seg til ca. NOK 40 000 000,- eks. mva.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere