Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Ullevål skole - varmepumpeanlegg

Oppvarming og varmtvannsberedning ved Ullevål skole skal legges om fra bruk av fossil olje og elektrisitet (elkjel) som energibærer til bruk av varmepumpe og biofyringsolje. i fyrrommet er det i dag en ama oljekjel på 465 kW, en Ferroli oljekjel på 250 kW og en Parca elkjel på 170 kW.
Oljekjel av fabrikat ama skal fjernes, og erstattes av en varmepumpe (150 kW) som skal baseres på energibrønner som skal bores i skolegården. Oljekjel av fabrikat Ferroli skal tilpasses for bruk av bioolje. Det skal også installeres en liten akkumulatortank. Elkjelen skal fjernes, og denne strømforsyningen skal benyttes til varmepumpen. Eksisterende oljetank med volum 11 m3 skal rengjøres og benyttes til bioolje (se vedlegg 10? Datablad bioolje).
Denne entreprisen omfatter ovennevnte inkludert boring av energibrønner, rørleggerarbeider, automatikk, elarbeider og bygningsmessige arbeider ved hulltaking i vegg.
Undervisningsbygg ønsker en 6 mnd prøvedriftsperiode før offisiell overtakelse, pluss en opsjon på drift av anlegget i etterkant av overtagelse.
Anbud id:
140262
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 30. Mars 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud