Arkitekt, Brønnboring, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

18314 Siste år
13471 Siste 3 mnd
651 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ullevål skole - varmepumpeanlegg

Registrert Dato: Onsdag 30. Mars 2011

Oppvarming og varmtvannsberedning ved Ullevål skole skal legges om fra bruk av fossil olje og elektrisitet (elkjel) som energibærer til bruk av varmepumpe og biofyringsolje. I fyrrommet er det i dag en AMA oljekjel på 465 kW, en Ferroli oljekjel på 250 kW og en Parca elkjel på 170 kW.
Oljekjel av fabrikat AMA skal fjernes, og erstattes av en varmepumpe (150 kW) som skal baseres på energibrønner som skal bores i skolegården. Oljekjel av fabrikat Ferroli skal tilpasses for bruk av bioolje. Det skal også installeres en liten akkumulatortank. Elkjelen skal fjernes, og denne strømforsyningen skal benyttes til varmepumpen. Eksisterende oljetank med volum 11 m3 skal rengjøres og benyttes til bioolje (se vedlegg 10 ? datablad bioolje).
Denne entreprisen omfatter ovennevnte inkludert boring av energibrønner, rørleggerarbeider, automatikk, elarbeider og bygningsmessige arbeider ved hulltaking i vegg.
Undervisningsbygg ønsker en 6 mnd prøvedriftsperiode før offisiell overtakelse, pluss en opsjon på drift av anlegget i etterkant av overtagelse.